Російський аналог серіалу «Чорнобиль» повний кіноляпів. Користувачі мережі висміюють плагіат.

Недавнов YouTube з'явився трейлер російського серіалу «Чорнобиль». Користувачі інтернету накинулися на нього і стали всматриватся в деталі, щоб знайти різні ляпи. Маса некоректных фактів була знайдена відразу ж.

"Вони там багато де накосячили, не тільки з номерами, які повинні бути чорні з білим шрифтом. Але і електричка не була з м'яким шкірозамінником. І лава на автовокзалі занадто модерна", - зауважив Влад Марков в соціальній мережі Twitter.

Крім того, користувач помітив яскраві жовті труби на будинках, які в 80-х не фарбувалися так.

"Газові труби не фарбувалися півнячими квітами, а газові лічильники були всередині будинку. Електричний щит взагалі не міг бути на індивідуальному будинку, і якщо був поруч з будинком, жовтим знаком не маркеровался, фарба була на вагу рідкого золота, без кольорів (горілка була основною валютою)", - написав користувач.
Так само пользователиподметили невмілу акторську гру, помічену в трейлері.

"Люди в електричці як по команді падають. Я спочатку подумав, що була команда лягти на підлогу, а потім переглянув і зрозумів, що мужик смикнув стоп-кран і вони типу падіння зображують", - написав у Twitter один з користувачів.

Раніше повідомлялося, що росіяни вирішили відповісти на всесвітньо популярний серіал від НВО «Чорнобиль», який вийшов не так давно, але реакція користувачів мережі показує, що в країні-агресора в черговий раз облажались.

Так, російські режисери представили "свій серіал, заснований на історичних подіях 1986 року, що трапилися на Чорнобильській АЕС. Після того, як з гордістю виклали своє творіння в мережу, мережу вибухнула реготом над відповіддю всесвітньо відомого серіалу від НВО.

зокрема, найбільшої уваги удостоївся відгук Вікторії Самсонової з Москви, яка дивується, для чого російські кінематографісти взялися знімати серіал. Вона пише, що НТВ в результаті зняв мелодраму в звичному для себе стилі, оскільки з перших хвилин не покидає відчуття, що це щось для домогосподарок на кшталт «Ефросиньи». Вікторія зазначила, що навіть знято всі «на якусь особливу дурну серіальну камеру, щоб відразу стало ясно – гівно».

Користувачі мережі підтримали обурену Самсонову, і у своїх коментарях написали, що дивитися російський «говновизор» - злочин проти себе і всього світу. У той же час відзначається, що трейлер тільки вийшов, і користувачі бояться навіть уявити, що буде діється в коментарях через день-другий.

Російський кінематограф вкотре показав світу, що, маючи лише бажання зрівнятися з заходом і присвоїти собі чужу популярність, отримують лише насмішки оточуючих.

Нагадаємо, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає у зоні відчуження Чорнобильської АЕС.


Як повідомляв раніше Знай.uа, фільм про збитий боїнг на Донбасі викликав шалений резонанс.


Також Знай.uа писав про те, що Бітбоксер і хедлайнер фестивалю Atlas Weekend-2019 Бенжамін Стенфорд, відомий під псевдонімом Dub FX, записав унікальний трек, який складається з "Звуків Чорнобиля".