Після того, як у мережі спливли кадри зі знімального майданчика, на яких зірка реаліті "Дом-2" з'являється оголеною в компанії двох чоловіків, Олена Беркова стала популярною. З тих пір вона просувається в шоу-бізнесі, чотири рази вийшла заміж і стала героїнею не одного скандалу.

У минулому році порноакторка показала шанувальникам коханого — бізнесмена Олександра. Він одразу сподобався 34-річній Олені, а після більш близького знайомства вони зрозуміли, що створені один для одного.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найнесподіваніший секс у нас був на парковці біля гіпермаркету. Але не в машині, там незручно, а поруч з нею. Прикольно, особливо, коли люди проходили. А почалося все з оральних пестощів за авто, потім ми перемістилися", — розповіла парочка.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На думку Беркової, Олександр ідеальний коханець, який зміг навіть їй відкрити нові можливості свого тіла. Їй вдалося вперше випробувати мультиоргазм, але для цього бойфренду довелося постаратися. Він зізнався, що це було важче, ніж тягати залізо в спортзалі, зате потім він був щасливий.

Також саме з ним Беркова змогла випробувати струменевий оргазм, хоча раніше вважала, що цього не може бути в реальному житті.

Зірка "Дому-2" пишається минулим і впевнена, що багато зробила для популяризації порно. Вона зазначає, що прийшла на зйомки в 18 років, тому що їй "було цікаво" і "хотілося спробувати щось нове".

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла, як змотивувати себе, щоб досягти поставлених цілей.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка фільмів для дорослих Дженна Джеймсон схудла на 36 кілограм.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських показала розкішне тіло в облягаючих лосинах.