Еротичний гороскоп на 31 липня Овен

Сьогодні вам потрібно бути сильніше, рішучіше, прагнути домінувати. Це ваш партнер оцінить по достоїнству і навіть захоче, щоб так було і далі.

Еротичний гороскоп на 31 липня Телець

Зірки вважають, що сьогодні ви можете стати об'єктом для ревнощів. І ревнувати буде не тільки ваш партнер, але й інші, можливо навіть незнайомі люди. Одягайтеся скромніше.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 31 липня Близнюки

Ви можете в усьому покластися на вашого партнера. Він зможе повести вас по дорозі задоволення до самого вражаючого оргазму.

Еротичний гороскоп на 31 липня Рак

Сьогодні партнеру буде непросто переконати вас, що деякі його інтимні ідеї не страшні, а дуже навіть цікаві. Допоможіть йому і не пошкодуєте.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 31 липня Лев

Сьогодні вам потрібно більше насіння і горішків, вони допоможуть покращити ваше лібідо і зосередити увагу на сексі більше, ніж на роботі, їжі або прибиранні будинку.

Еротичний гороскоп на 31 липня Діва

Щоб довести вас до потужного оргазму, варто погладити вас по внутрішній поверхні рук або ніг. Натякніть про це партнеру і не пошкодуєте.

Еротичний гороскоп на 31 липня Терези

Поступливість і старанність – це, звичайно, похвально, але не дозволяйте їздити на собі - ні начальнику, ні сексуальному партнерові.

Еротичний гороскоп на 31 липня Скорпіон

В цей день у ваших інтимних відносинах буде все зовсім не так райдужно, як вам здавалося до цього. Вони будуть вас гнобити і засмучувати, однак у ваших силах терміново і кардинально щось змінити.

Еротичний гороскоп на 31 липня Стрілець

Сьогодні вас дуже легко схилити до тілесної любові. Ви готові піти на все, що вам запропонують. Може сексу давно не було, а може планети вишикувалися так.

Еротичний гороскоп на 31 липня Козеріг

Не застосовуйте на практиці те, що побачили у фільмах. Тільки в кінематографі все так добре виходить, а ви можете собі навіть травми заробити.

Еротичний гороскоп на 31 липня Водолій

Ваш партнер може поцікавитися, які любовні ігри ви вважаєте ідеальними. Не розповідайте про колишніх, скажіть, що хотіли б без згадування зайвих імен.

Еротичний гороскоп на 31 липня Риби

Тільки вам вирішувати сьогодні, яким буде ваш секс сьогодні. Чи захочете ви, зайнятися екстремальним коханням де-небудь у темному під'їзді або за всіма класичними правилами віддасте перевагу м'якій постілі.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.