Буквально днями астрономи помітили на Сонці пробоїну досить великих масштабів. Фахівці впевнені, що такі явища зі світилом відбулися вперше.

В той час як співробітники NASA тільки приступили до вивчення феномену, уфологи з США зробили сенсаційну заяву. За їх словами, з Сонця вискочив монстр Нібіру – вогнедишний дракон.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сонце
Сонце

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він просто прокусив у світилі величезну діру і опинився на волі. За словами експертів в області вивчення космосу, про це чудовисько знали всі стародавні цивілізації. Масла у вогонь підлила нещодавня знахідка британських археологів.

До речі, у центральній частині Африки під час розкопок із землі витягли кам'яну маску. Вчені відразу визначили, що маска опинилася в тому місці Стародавнього Єгипту. За інформацією, на масці зображено обличчя прибульця. На лобі прибульця намальоване Сонце. Навколо нього зображено 12 символів – знаків Зодіаку. Але найважливіше, за словами уфологів, знаходиться всередині сонячного диска. А там зображено обличчя з очима страшної рептилії.

Нагадаємо, пожежі в Сибіру розлютували Собчак, Слєпакова і Галкіна: "Хто обі*рався, сидить й мовчить".

Як повідомляв Знай.uа Олена Мозгова не стримала емоцій через трагедію в Росії: "Уроди, що тут ще скажеш".

Знай.uа писав, над потопаючою у пекельному полум'ї Росією помітили катів Нібіру, до фатальної хвилини залишилося недовго: кадри атаки.