Шанувальника популярного серіалу "Гра престолів" розкрили головну загадку фіналу сезону.

В Мережі опублікований сценарій фінальної серії культового фентезійного серіалу. Він потрапив у відкритий доступ після того, як був номінований на телевізійний аналог " Оскара премію Еммі.
Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Увага, далі йдуть спойлери!

В описі дій розгадка виявилася фрагмента фіналу, в якому Дрогон, дракон Дейенеріс Таргаріен знищує полум'ям Залізний трон, але не вбиває Джона Сноу, вонзившего кинджал у Мати драконів. Трон плавиться від полум'я Дрогона, після чого він відлітає з загиблої Дейенеріс, - пише НВ.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Згідно зі сценарієм, Дрогон вирішив розплавити Залізний трон не в як покарання за смерть своєї господині. За задумом творців, це відбувається в нападі люті і за випадковості.

"Дрогон хоче спалити весь світ, але не вб'є Джона. Він вивергає вогонь на задню стіну, підриваючи залишки величезних червоних кам'яних блоків. Ми дивимося через плече Джона, коли вогонь насувається до трону не цілі гніву Дрогона, а просто предмету, раптово опинилася в вогні", - йдеться у сценарії.

Нагадаємо, найпопулярніший серіал "Гра престолів" встановила понад три десятки рекордів.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарна Софі Лорен повернеться у кіно та покаже те, чого ніхто не очікував.

Також Знай.ua писав про те, що серіал "Чорнобиль" від НВО отримав престижну нагороду.