Фахівці у справах уфології ряду різних країн практично моментально зафіксували значне збільшення гамма-випромінювання на Землю.

Виходячи з їх слів, якийсь джерело з космосу атакує планету зарядженими елементарними частинками: «Їх число настільки велике, що в 64 рази перевищує випромінювання розігнаної частки у Великому адронному колайдері. Якщо випромінювання буде рости в ділянкою ж темпі, то найближчим часом жителі землі просмажаться до скоринки. У прямому сенсі», - повідомив учений. Можлива ситуація порівнюється з трагедією на ЧАЕС: в результаті вибуху 4-го енергоблоку утворилася 30 кілометрова мертва зона відчуження. Однак, на думку експертів, вибух реактора – всього лише безневинний «бавовна в долоні», порівняно з тим, що чекає нашу планету. Експерти думають, що Земля неодноразово стикалася з такою аномалією в минулому. Життя виникала і вмирала кілька разів через катастрофічних дій космічних масштабів. У тому числі мова йде про види які жили до динозаврів, і про самих рептилії. Незважаючи на те, що офіційна версія практично повного знищення біосфери – величезний метеорит, вчені не заперечують, що флору і фауну «спалювало» гамма-випромінювання. Ряд фахівців стверджує, що джерелом даних заряджених частинок стала Нібіру. Науково доведено, що випромінювання частинок йде з боку крабовидної туманності, а значить Планета вбивця Х ховається там.

Нагадаємо, Лорак після пластики ледь відкриває рот.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Samsung представила Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Plus.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Також Знай.uа писав про те, що президента України не на жарт стурбувало загострення на Донбасі.