Люди за своєю природою досконалі, але зазіхати на ДНК намагалися алхіміки, знахарі і стародавні лікарі. Черга дійшла до інопланетян, які не залишають спроби поневолити людей для космосу. Якщо говорити про знайомих уфологам види інопланетян, то найбільш вірогідний залишається варіант втручання аннунаків з Планети Нібіру в існування людей, розповідає Vladtime.

«Гламурні» глисти-мутанти нападають на дівчат Землі, стверджує експерт. Підтвердженням своєї теорії спеціаліст демонструє відеозапис очевидців, які відобразили інопланетних черв'яків на Землі. «Для ДНК-дослідів прибульці готові почати війну з людьми. Процеси впровадження ДНК-мутантів вирішили почати з жіночої статі. Слабка стать важливий у сфері послуг для інопланетян. Процеси деградації мозку людей відразу потягнуть шельф змін у мисленні і прискорять перехід людей з касти «творців» в касту «рабів». Якщо врахувати, що іннервація це постачання органів і тканин нервами, що забезпечує їх зв'язок з центральною нервовою системою, то в даному випадку, це знищення людини через інфікування мутагенами», - каже вчений. Спеціаліст повідомляє, на Землі з'явилися «гламурні» глисти-мутанти, які атакують жінок заради іннервації мозку. Судячи по зовнішньому вигляду і функцій черв'яків з Нібіру - війна світів вже почалася.

Не виключено, що черв'яки-мутанти не тільки живуть поза людини, але і в ньому. «Бесхребетус з Нібіру», дав назву страннму суті уфолог і тепер наполягає, що виявив спосіб попадання мутантів в організми жінок. Враховуючи бажання дівчат бути стрункими і красивими, «гламурні» рожеві-мутанти можуть бути у складі засобів для схуднення і стрункості. «Нехай це здається містикою або вигадкою, але фактично це вірний шлях швидко колонізувати Землю», - каже уфолог. Таким чином, не виключено, що прибульці активізували ресурси ДНК-мутантів перед масовим інфікуванням людей.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, тим часом, на 1551 невпинно надходять купи скарг.


Як повідомляв раніше Знай.uа смерть Алли Вербер шокувала багатьох зірок шоу-бізнесу, які не стали мовчати.


Також Знай.uа писав про те, що у Львові п'яний водій возив пасажирів в стані алкогольного сп'яніння.