В Уфі місцеві рибалки поділилися, чим для них закінчилося проведення часу на річці. Рибалки в гонитві за рибою зважилися на сплав по водоймі і їли врятували своє життя. На опублікованій відеозапису у соцмережі видно, як посеред річки виявилася човен. Не примітне явище виявилося містичним. Адже через пару хвилин гумовий човен почало піднімати вгору і кидати з боку в бік. Поштовх енергії до ударів в човен припадав з під води, писали Vladtime.

Очевидці кажуть, що не думали стати обідом для невідомих істот. На відео потрапила перша човен, але чоловіки розповіли, що друга так само від них «пішла». Ситуацію прокоментував уфолог, адже раннє подібний випадок стався і у Владивостоці. Перед припливом води і штормом. «Якщо я скажу, що амфібії з Нібіру відкрили полювання, повірите?», - каже експерт. «А я це скажу. В Уфі рибалки ледве не стали видобутком мутантів Планети Х. Тисячі особин потрапили у воду разом з метеоритним потоком Персеїди. Річки Росії інфіковані, і це велика проблема».

Напередодні відео з рибалки в іншому російському місті потрапила під приціл уфологів. Чоловік полював на осетра, а сам ледь не став обідом беззубою амфібії. Місцеві мешканці не вірять у мутантів і наполягають, що причиною могли бути вихори течії під водою. Уфологи наполягають на своєму і попереджають, що паводки і невдала рибалка – ідеальний варіант пополювати для водяних-хижаків з Нібіру. Прибульців не раз підозрювали у втручанні в життя людей. Однак, враховуючи останні повідомлення від очевидців, мабуть, інопланетяни пішли в наступ.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, Європейський союз вважає указ Путіна підривом суверенітету України.


Як повідомляв раніше Знай.uа, подробиці ДТП, події у центрі Нью-Йорка.


Також Знай.uа писав про те, що нові платіжки за газ українці отримають у серпні.