Еротичний гороскоп ОВЕН

В цей день вам знадобиться допомога від партнера в нелегкій сексуальній справі. Коханий з успіхом впорається з цим завданням. Вам тільки й залишиться, що дивуватися його навичкам.

Еротичний гороскоп ТЕЛЕЦЬ

12 серпня на вас чекає новий сексуальний досвід. Або у вашу постіль потрапить новий партнер, або постійний запропонує щось кардинально інше. Експеримент буде вдалим.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп БЛИЗНЮКИ

В цей день вся ваша агресія виллється в любовних іграх. З цієї причини великий ризик заподіяти партнеру біль, образити його або навіть принизити. Постарайтеся контролювати ваші дії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп РАК

Зірки наче змовилися і в один голос твердять: жодних незахищених статевих актів. Є ймовірність зачаття дитини. Якщо ви її не плануєте, краще утримайтеся.

Еротичний гороскоп ЛЕВ

В цей день кращою прелюдією для любовних ігор стане обговорення якої-небудь еротичної теми. Його можна поєднувати з легкими дотиками до вашого партнера. Ефект вас здивує.

Еротичний гороскоп ДІВА

У цей день деякі події у вашому інтимному житті змусять задуматися про те, наскільки правильно воно побудоване і наскільки потребує якихось змін.

Еротичний гороскоп ТЕРЕЗИ

12 серпня ніякі перешкоди не зупинять вашу пристрасть. Здається, що ви готові кинути все і полетіти на інший кінець землі, якщо ваш партнер перебуває у відрядженні.

Еротичний гороскоп СКОРПІОН

Скорпіони в цей день можуть бути розташованими до сексуальних ігор, воліючи конкретику на кухні або в ліжку. Але кількість оргазмів виявиться вражаючою.

Еротичний гороскоп СТРІЛЕЦЬ

Еротичну насолоду Стрільці отримають від витрати грошей. Замість нічного сексу вам варто відправитися в цілодобовий гіпермаркет і залишити там велику суму.

Еротичний гороскоп КОЗЕРІГ

В цей день ні до чого не варто ставитися серйозно, навіть до сексу. Інтимний процесс може в будь-який момент обернутися жартом. Будьте до цього готові на всяк випадок.

Еротичний гороскоп ВОДОЛІЙ

12 серпня Водолії будуть злопам'ятними і мстивими. Через це вони навіть можуть не захотіти інтимної близькості, щоб покарати таким чином партнера.

Еротичний гороскоп РИБИ

В цей день певною яскравості в сексуальне життя, допоможе внести музика. Подумайте, чого ви хочете, динаміки або ніжності. Тоді все сексуальне дійство піде, як по нотах.