В мережі з'явилася нова серія популярної гумористичної програми "Вечір з Яніною Соколовою".

Вона в ньому "рознесла" бойовиків терористичної "ЛНР". Всього за кілька годин ролик зібрав понад 20 тисяч переглядів від користувачів на YouTube.

У четвер, 15 серпня, у мережу була завантажена вже 39-та серія "Вечори з Яніною Соколовою". Журналістка традиційно почала шоу з "зізнань" "Це я закопую в пісок скибки кавуна. Це я заліпила пончик сумнівним фаршем - і вийшов біляш. Це я та сама квартира біля моря в Сімферополі", - посміялася над простими речами Соколова. Нова серія була присвячена рейтингу "найстрашніших і найбільш непотрібних речей у світі". На третє місце Соколова поставила "лібідо" прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. На друге місце визначила - актора Олександра Скічка, який став депутатом Верховної Ради від президентської партії "Слуга народу". Лідером непотрібних речей вона назвала козаків терористичної "ЛНР". "Вони кумекали-кумекали… і придумали дві непотрібні речі: носити на голові кучеряве оч*ко і організувати у "молодій республіці" "Раду козацьких старійшин", - звернула Соколова увагу на цю новину з "ЛНР". Вона подала свою точку зору, як буде виглядати данна "Рада".

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, як найкрасивіший чоловік став харківським ментом.


Як повідомляв раніше Знай.uа, журналіст Клименко розкрив деталі затримання Гримчака.


Також Знай.uа писав про те, що Стас Михайлов і його дружина Інна — одна з найміцніших пар шоу-бізнесу.