Загадкова планета смерті Нібіру знову нагадала про своє існування. У мережі з'явилася інформація про те, що у Криму відпочивальники сфотографували дивних істот. Ймовірно, це і є прибульці з планети Х.

Дивних мутантів випадково виявили, коли відпочивальники піднімалися від пляжу в Місхорі до Гаспрі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці розповіли, що спочатку почули звуки, що нагадують булькання або плач, а коли підійшли ближче, виявилося, що звуки видавали істота схоже на дитину і порося-мутанта водночас.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відзначають експерти-уфологи, поява моторошного створіння — це ні що інше, як результати експериментів генетиків з Нібіру, які шукають можливості для створення нових колоній.

Нібіру
Нібіру

За даними уфологів, для прибульців з Нібіу люди ростуть надто повільно, а свині ростуть всього рік-півтора, тому Нібіру ставить досліди саме на цих істотах.Природно, для виведення нового виду потрібні люди, тому уфологи передбачили масові зникнення людей

Варто додати, що після того, як інформація про страшну знахідку в Криму просочилася в мережу, у Криму почалася справжня паніка серед туристів, які масово виявили бажання покинути півострів побоюючись, що небезпечні істоти можуть нападати на людей, або розносити інфекцію.

Зазначимо, що Нібіру - це міфічна планета Сонячної системи в сучасній масовій культурі. Її часто називають "планетою X" й стверджують, що саме вона знищить Землю. Протягом багатьох років уфологи у всьому світі гучно заявляли, що їм відомо точне місце розташування тієї самої планети Х.

Нагадаємо, нічого собі "пінгвінчик": вчені натрапили на рештки велетенської істоти, яка б точно стала зіркою "Мадагаскару".

Як повідомляв портал Знай.uа, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога: біблійне пророцтво збувається, чекаємо на ковчег.

Також портал Знай.uа писав, що планета Нібіру наближається до Землі і незабаром знищить людство.