Еротичний гороскоп на 20 серпня Овен

Сьогодні вам сподобаються волохаті люди: або на голові, або на тілі, або на обличчі. Дуже вам хочеться перебирати волоски після сексу.

Еротичний гороскоп на 20 серпня Телець

Сьогодні ваші гарні манери послужать вам погану службу і вас неправильно зрозуміють. Ви хотіли підтримати, а оточуючі вирішать, що ви вибрали їх як об'єкт еротичної уваги.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 20 серпня Близнюки

Спроби змусити себе хотіти когось дуже сильно тільки виявляться марною тратою часу. Відмовтеся від сексу, навіть якщо не втомилися.

Еротичний гороскоп на 20 серпня Рак

Сьогодні вся любов у вас повинна, є і буде з музикою. Можете підготувати відповідний настрою супровід. Якщо нічого не підберете, доведеться співати самим.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 20 серпня Лев

Сьогодні ви зрозумієте, що сенс життя не в техніці рухів. Подвигів у ліжку від вас не варто чекати, але от у більш високих сферах ви покажете себе.

Еротичний гороскоп на 20 серпня Діва

Сьогодні ви не відмовитеся від сексу, навіть можете випробувати нові пози або іграшки. Не розтрачуйте таку велику сексуальну енергію на дрібниці.

Еротичний гороскоп на 20 серпня Терези

Сьогодні вас вразить начальство: або дасть пару вихідних для відпочинку з коханою, або змусить сидіти довше з самим начальством. До чого б це?

Еротичний гороскоп на 20 серпня Скорпіон

Сьогодні ваші ласки партнер сприйме як бажання домогтися чогось. Покажіть, що всі ваші дії безкорисливі. А то він може почати чинити опір.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 20 серпня Стрілець

Цей день погано підходить для романів на стороні. Відмовтеся від усіх грайливих пропозицій випити чаю або кави. Інакше ваш постійний партнер швидко дізнається про це.

Еротичний гороскоп на 20 серпня Козеріг

У вас занадто сильно підніметься рівень гормонів. Використовуйте їх для фантазії, але пристрасть краще поберегти для іншого дня. Ваш настрій може дуже швидко змінитися.

Еротичний гороскоп на 20 серпня Водолій

Сьогодні всередині вас прокинеться Отелло, чиї вируючі ревнощі можуть вилитися назовні. Єдиний вихід – грубий секс. Але тільки за згодою «Дездемони».

Еротичний гороскоп на 20 серпня Риби

Сьогодні ви зрозумієте, що сприймали виконання еротичних бажань як даність. Починайте цінувати, таке щастя може швидко закінчитися.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.