На екрани українських кінотеатрів вийшов один з найбільш очікуваних фільмів Квентіна Тарантіно "Одного разу... в Голлівуді". Кінокартина отримала масу позитивних відгуків і жоден глядач не залишився байдужим після перегляду.

Квентін Тарантіно
Квентін Тарантіно

Неозброєним оком можна помітити якусь одержимість Тарантіно жанру альтернативної історії, адже історичні події, описані у фільмі, отримали деякі коригування. Однак, таке можна сказати про багатьох його роботах.

"Безславні виродки" - не такі нахабно приголомшливі, як його перший фільм "Скажені пси", і не такі революційні, як жорстока, смішна і новаторська комедія "Кримінальне чтиво".
Втім, несподівана увага до історичних подій і бездоганна комбінація фільму про війну і пародії на військові фільми, як комедії, так і драми, роблять "Безславних виродків" амбітним і самою роботою Тарантіно. І саме це товерние поклало початок переписування історії.
В "Джанго звільнений" (2012), події якого відбуваються за два роки до початку громадянської війни, колишній раб підриває будинок рабовласників і рятує свою дружину.

Фантазії режисера в історії цілком у дусі сучасних проблем фальшивих новин і політичної поляризації. Однак, Тарантіно не намагається обдурити свого глядача. Він цілком усвідомлює, що кіно не може змінити минуле, але воно може змінити його сприйняття.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зазначимо, що робота над сценарієм фільму зайняла у Квентіна цілих 5 років і картина занурює нас в атмосферу Лос-Анджелесу 70-х років. Молодий актор намагається підкорити тернистий і непростий світ Голлівуду, а в цей час у місті з'являється секта маніяка Менсона.

Критики назвали цей фільм "любовним листом Тарантіно до Голлівуду" і з цим не можна не погодитися, однак картина несе в собі набагато більше глубой сенс. Він одночасно похожна все і не схожий ні на одну з попередніх робіт режисера. Хоч у фільмі і присутні сцени насильства, дивні та нелогічні повороти,але, насправді, він є дуже зрілою і розумною роботою.

Ось, що думають на рахунок такої гучної кінопрем'єри українські глядачі:

"Неоднозначне кіно. Добре передана атмосфера тих років, гра акторів чудова, але сюжет затягнутий", "Гарний тріо. Роль Б. Пітта - "на побігеньках", для реалістичності навіть прикрашає гриму немає. Л. Дікапріо, як завжди, хороша гра. Роббі талановита красуня.", "Фільм сподобався. Не зовсім схожий на фільми К. Тарантіно. Повне «занурення» в епоху 70-х.", "Класичної тарантинщины немає, за винятком останніх 10-ти хвилин. Шикарна картинка, все дуже колоритно, Дікапріо грає чудово", "Шедевральна робота Тарантіно!", "На каннському кінофестивалі після прем'єри цього фільму всі аплодували Тарантіно стоячи 10хв... Я думаю цим все сказано", "Хороший фільм - для любителів смакувати плавний сюжет з вибуховими моментами і хорошим дорослим юмором"

Нагадаємо, раніше український фільм "Мир вашому дому" Володимира Лерта у США завоював престижну нагороду.

Також повідомлялося, що зірка "Сватів" розповіла про особисту трагедію.

Крім цього, "Знай.uа" писав, що "Аквамен-2" знаходиться під загрозою зриву - Джейсон Момоа може відмовитися від зйомок.