На екрани українських кінотеатрів вийшов один з найбільш очікуваних фільмів Квентіна Тарантіно "Одного разу... в Голлівуді". Кінокартина отримала масу позитивних відгуків і жоден глядач не залишився байдужим після перегляду.

Квентін Тарантіно
Квентін Тарантіно

Неозброєним оком можна помітити якусь одержимість Тарантіно жанру альтернативної історії, адже історичні події, описані у фільмі, отримали деякі коригування. Однак, таке можна сказати про багатьох його роботах.

"Безславні виродки" - не такі нахабно приголомшливі, як його перший фільм "Скажені пси", і не такі революційні, як жорстока, смішна і новаторська комедія "Кримінальне чтиво".
Втім, несподівана увага до історичних подій і бездоганна комбінація фільму про війну і пародії на військові фільми, як комедії, так і драми, роблять "Безславних виродків" амбітним і самою роботою Тарантіно. І саме це товерние поклало початок переписування історії.
В "Джанго звільнений" (2012), події якого відбуваються за два роки до початку громадянської війни, колишній раб підриває будинок рабовласників і рятує свою дружину.

Фантазії режисера в історії цілком у дусі сучасних проблем фальшивих новин і політичної поляризації. Однак, Тарантіно не намагається обдурити свого глядача. Він цілком усвідомлює, що кіно не може змінити минуле, але воно може змінити його сприйняття.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зазначимо, що робота над сценарієм фільму зайняла у Квентіна цілих 5 років і картина занурює нас в атмосферу Лос-Анджелесу 70-х років. Молодий актор намагається підкорити тернистий і непростий світ Голлівуду, а в цей час у місті з'являється секта маніяка Менсона.

Критики назвали цей фільм "любовним листом Тарантіно до Голлівуду" і з цим не можна не погодитися, однак картина несе в собі набагато більше глубой сенс. Він одночасно похожна все і не схожий ні на одну з попередніх робіт режисера. Хоч у фільмі і присутні сцени насильства, дивні та нелогічні повороти,але, насправді, він є дуже зрілою і розумною роботою.

Ось, що думають на рахунок такої гучної кінопрем'єри українські глядачі:

"Неоднозначне кіно. Добре передана атмосфера тих років, гра акторів чудова, але сюжет затягнутий", "Гарний тріо. Роль Б. Пітта - "на побігеньках", для реалістичності навіть прикрашає гриму немає. Л. Дікапріо, як завжди, хороша гра. Роббі талановита красуня.", "Фільм сподобався. Не зовсім схожий на фільми К. Тарантіно. Повне «занурення» в епоху 70-х.", "Класичної тарантинщины немає, за винятком останніх 10-ти хвилин. Шикарна картинка, все дуже колоритно, Дікапріо грає чудово", "Шедевральна робота Тарантіно!", "На каннському кінофестивалі після прем'єри цього фільму всі аплодували Тарантіно стоячи 10хв... Я думаю цим все сказано", "Хороший фільм - для любителів смакувати плавний сюжет з вибуховими моментами і хорошим дорослим юмором"

Нагадаємо, раніше український фільм "Мир вашому дому" Володимира Лерта у США завоював престижну нагороду.

Також повідомлялося, що зірка "Сватів" розповіла про особисту трагедію.

Крім цього, "Знай.uа" писав, що "Аквамен-2" знаходиться під загрозою зриву - Джейсон Момоа може відмовитися від зйомок.