Група австралійських вчених виявила у Всесвіті різкий сплеск звукових і світлових хвиль. Сигнал йшов від Чорної діри Стрілець А* в центрі Чумацького шляху. За словами науковців, причиною космічного гулу стало поглинання Чорною дірою нейтронної зірки, яка мільярди років тому була чиїмось Сонцем.

Нібіру
Нібіру

Наслідки поглинання для Сонячної системи і Землі вчені не можуть назвати, так як, по суті, нейтронна зірка це термоядерний реактор, процеси в якому зупинилися, а що відбувається всередині Чорної діри не знає ніхто. Відомо лише, що за весь час спостережень вона безслідно поглинала об'єкти, але можливо і цьому є межа. Що якщо вона "вдавилася" занадто щільним масивним об'єктом і вибухнула?

Так от, уфологи переконані, що австралійські астрономи стали свідками загибелі Нібіру.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нібіру
Нібіру

Уфологи кажуть, що підступна планета смерті могла "зжерти" маленьку, але дуже важку зірку, щоб відшкодувати втрату маси власного ядра після нескінченної видобутку ресурсів. Точний час, який буде потрібно осколкам Нібіру щоб врізатися в Землю, поки що не визначено. Але, коли стануть відомі сила і швидкість вибуху, вони зможуть з точністю до 12 годин спрогнозувати Армагеддон.

Прибульці з Нібіру цілком здатні провести подібну "трансплантацію", зазначили фахівці в області вивчення космосу.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Звук, який засікли астрономи, схожий на спазм або далекий вибух, відзначають експерти. Швидше за все, Нібіру все-таки вдавилася чужим Сонцем і її розірвало, а осколки ще тисячі років будуть бомбардувати всю Галактику, в тому числі Сонячну систему.

Нагадаємо, тайфуни Нібіру повільно висмоктують кисень з Росії: планета-монстр не здається, цілі міста приречені.

Як повідомляв раніше Знай.uа легендарний пророк пророкує кінець світу.

Також Знай.uа писав про те, що гуманоїди з Нібіру провели пекельний експеримент в Криму.