Еротичний гороскоп на 23 серпня Овен

Сьогодні любовні ігри будуть більш пристрасними, якщо перед ніччю любові ви приготуєте хорошу вечерю. Можете навіть не їсти, вам потрібен сам процес готування разом.

Еротичний гороскоп на 23 серпня Телець

Не обов'язково відразу роздягатися, щоб лягти в ліжко з коханим. Часткова нагота буде сьогодні набагато спокусливішою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 23 серпня Близнюки

Сьогодні вам знадобиться шовковий шарф або махровий халат. В еротичних забавах зірки радять використовувати саме аксесуари з тканини.

Еротичний гороскоп на 23 серпня Рак

Найкраще, що може трапитися з вашими відносинами сьогодні – оригінальність. Вона зробить ваш секс пам'ятним на довгий час.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 23 серпня Лев

У цей день мрії стануть реальністю. Можете не соромитися і розповісти партнерові про всі найзаповітніші фантазії. Ви точно в чомусь зійдетеся.

Еротичний гороскоп на 23 серпня Діва

Вам треба бути більш терпимим до недоліків своєї зовнішності і зовнішності партнера. І це важливо не тільки в цю ніч, але і в наступні.

Еротичний гороскоп на 23 серпня Терези

На вас з самого ранку найде пристрасть. Хтось вважає, що такі моменти дуже швидкі, але якою ще має бути зарядка?

Еротичний гороскоп на 23 серпня Скорпіон

Вам краще не перешкоджати своїм обранцям залишити все на даний момент так, як є. Навіть якщо вас щось не влаштовує в сексі, змиріться, що це ваша карма на даний момент.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 23 серпня Стрілець

Постарайтеся сьогодні вести себе максимально природно при контакті з вашим партнером. Він буде дуже точно відчувати фальш, яка завадить йому відчувати до вас справжню пристрасть і повірити в щирість ваших захоплених зітхань. Будьте відкриті і натуральні!

Еротичний гороскоп на 23 серпня Козеріг

Для Козерогів зірки приготували зневіру і багато роздумів. Це змусить їх відмовлятися від будь-яких еротичних пропозицій.

Еротичний гороскоп на 23 серпня Водолій

Зробіть сьогодні сексуальну паузу. Ви можете зробити щось таке, за що потім буде неймовірно боляче. Адже вам це не треба? Є сили сказати «ні»?

Еротичний гороскоп на 23 серпня Риби

Для ваших любовних ігор ідеально підійде новорічна тема. Навіть у розпал літа бенгальські вогні, гірлянди і шампанське можуть добре підняти настрій.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.