Еротичний гороскоп на 24 серпня Овен

Сьогодні весь день ваш партнер буде відмінно уявляти собі, що і як має статися між вами в ліжку. Тому, якщо щось піде хоч трохи не за його сценарієм, він буде дуже сумним.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Телець

Якщо ви хочете з кимось поговорити на відверту тему, то зробіть це в інтернеті. Так ви зможете спілкуватися не соромлячись.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 24 серпня Близнюки

У вас практично не залишиться життєвих сил. Так що ніякі спроби займатися любов'ю не увінчаються успіхом. Можете навіть не витрачати сили на них.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Рак

Сьогодні ви будете шукати будь-які приводи відігратися на партнері за ті нерівноправності між чоловіками і жінками. Найкращим способом буде домінування, а не відмова від сексу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 24 серпня Лев

Сьогодні ваш партнер може виконати ваше бажання. Ця ніч буде настільки чарівною, ніби ви потрапили в зовсім інший світ.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Діва

В цей день вам дуже захочеться подбати про вашого партнера, зробити його перебування у ваших обіймах і особливо поза ними затишним, надійним і радісним. Але якщо забезпечити все це за межами вашого контролю буде непросто, то створити максимально комфортні умови в ліжку буде цілком вам під силу.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Терези

Вам же потрібно трохи романтики та інтимних розмов при приглушеному світлі. Хоча б на кілька годин забудьте про ваші проблеми.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Скорпіон

В цей вечір вам потрібно стати символом чистоти і непорочності для партнера. Але не по-справжньому, а тільки для любовної гри. Крила ангела і біла білизна вітається.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 24 серпня Стрілець

Сьогодні для того, щоб ваш секс прийшов до логічного завершення, перевірте, чи добре ви зачинили двері. Інакше, на підходах до кульмінації, у вашу обитель любові можуть увірватися люди, яких ви зовсім не бажаєте бачити.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Козеріг

У вас з'явиться дуже цікава еротична ідея, але вам буде складно її озвучити. Не хочете, щоб вам відмовили, просто дійте, а там, якщо що, скажете, що випадково вийшло.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Водолій

Якщо ви не можете виконувати роботу через думки про секс, то пора відмовлятися не від останнього. Краще візьміть відгул або відпустку. Вам знадобиться час, щоб задовольнити свої апетити.

Еротичний гороскоп на 24 серпня Риби

Сьогодні ви захочете почати нове життя і в інтимному житті теж багато чого змінити. Почніть з того, що секс повинен бути частіше і яскравіше, а в іншому вам допоможе фантазія.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.