Жінка, яка живе в Глазго (Шотландія) і виховує чотирьох дітей, виклала фотографії своєї дочки Люсі після того, як вона повернулася з першої у своєму житті лінійки.

Мама сфотографувала дочка перед виходом з будинку, (навчальний рік у Шотландії починається в кінці серпня), а наступного разу, коли дівчинка повернулася зі школи, про це повідомляє Clutch.

Люсі з братом

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після навчального дня пишний бант Люсі ледве тримався на скуйовджених волоссі, гольфи з'їхали з колін. Її кофточка спала з плечей, і сама дівчинка виглядала так, як ніби билася на боксерському рингу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли мама опублікувала фотографії Люсі, то під фото стали з'являтися сотні коментарів: "У неї явно не задався", "Дівчинка виглядає так, ніби провела кілька раундів на рингу", "Як я її розумію", "Зате з товаришами не було нудно".

Ось як виглядала Люсі після першого відвідування школи:

Нагадаємо, раніше тут "кують" президентів: гімназія Зеленського в Кривому Розі "поклала на лопатки" школи Дніпропетровщини.

Також Знай.uа писав, що Комаровський розповів, яким має бути шкільний рюкзак: "Дуже важливо для безпеки дітей".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що нова пропозиція чиновників наробила галасу на всю країну: "закрити Школи, вчителів розігнати".