Відомий український астролог Влад Росс створив рейтинг найдобріших людей знаку Зодіаку. Передає Главред.

"Найдоброзичливіший знак Зодіаку – це Терези. Такі люди завжди добродушні і доброзичливі, завжди толерантні, ввічливі і чемні. Терези завжди тримаються з посмішкою на обличчі, але… дулею у кишені", - розповів Росс.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На друге місце астролог поставив Левів які відрізняються добротою, однак основна їх риса – благородство".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

іх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Помічено, що, навіть якщо Лев щось зробив, довго на нього ніхто не може злитися через його вроджене благородство і доброзичливості. Леви володіють великим шармом і чарівністю. Крім того, вони абсолютно незлопам'ятні", - вважає Росс.

На третє місце астролог поставив Стрільців, які ніколи не тримають зла на інших. Четверте місце у "доброму" рейтингу отримали Близнюки, адже представники цього знака Зодіаку "завжди здатні домовитися і вирішити проблему дипломатичним шляхом".

Замикає п'ятірку лідерів, на думку Влада Росса, Водолій.

"Для представників цього знаку завжди дуже важлива компанія, команда, колектив. Вони цінують дружню участь, прагнуть налагодити хороші стосунки і теплу атмосферу в колективі", - резюмував експерт.

Нагадаємо, астролог вичислив точну дату закінчення війни на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи назвали плюси зовнішності кожного знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав про набільш велелюбних знаків Зодіаку.