21 та 22 вересня у Києві на території Арт-заводу Платформа вдруге відбудеться міжнародний конвент сучасної поп-культури Comic Con Ukraine 2019. У рамках щорічного фестивалю в Україну приїде батько 3D-шутерів та творець таких ігрових хітів як Wolfenstein 3D, Doom та Quake Джон Ромеро.

Про це повідомили організатори заходу на офіційних сторінках у соціальних мережах.

Джон Ромеро – видатний геймдизайнер, інженер та програміст, який заклав основи жанру "шутер" від першої особи, розробивши такі культові відеоігри, як Wolfenstein 3D, Doom та Quake. Він також є засновником компанії Id Software, а його методи розробки стрілялок від першої особи актуальні до сьогодні та використовуються сучасними студіями.

Учасники Comic Con зможуть не лише послухати лекцію і взяти автограф Джона Ромеро, а й зіграти разом з ним у його творіння - Doom.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До слова, окрім Джона Ромеро організатори повідомили про приїзд голлівудського актора та зірки фільму "Мачете" - Денні Трехо.

"Ми започаткували нову традицію тематичних конвентів в Україні, отже нам її і розвивати. У 2019 році на вас чекатиме ще більше щирих емоцій, безмежних розваг та теплого спілкування з тисячами однодумців! Окрім цього збільшиться територія фестивалю 2018 рік — 20 000 кв.м. 2019 рік — 30 000 кв.м." — коментують організатори заходу.

Нагадаємо, 10 причин відвідати Comic Con Ukraine 21-22 вересня.

Як повідомляв портал Знай.uа, як презентували нові "Танці з зірками".

Також Знай.uа писав про те, Дан Балан показав шанувальникам зворушливе фото з дітьми.
[embed]https://www.yo