На концерті рок-групи Brutto 12 лютого в Гродно (Білорусь) музиканти і лідер Сергій Міхалок присвятили композицію Гаррі пам'яті українських захисників, загиблих на Донбасі

"Коли зазвучала пісня Гаррі, присвячена загиблим бійцям у зоні АТО в Україні, весь танцпол встав на коліна, висловлюючи свою повагу цим людям і співчуття українському народу, який виявився втягнутий в гібридну війну з Росією".

Зал гродненського Льодового палацу, де проходив концерт Brutto, був заповнений повністю - всі квитки на захід були продані.

На концерті не обійшлося без ексцесів: коли люди намагалися розгорнути білоруський національний прапор, до них підбігли двоє чоловіків у штатському з раціями. Через кілька пісень фани групи вже розгорнули український прапор, який також довелося сховати.

Нагадаємо, легендарна Metallica воскресила культовий хіт Віктора Цоя.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Оззі Осборну поставили страшний діагноз.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Також Знай.uа писав про те, що гітарист Slipknot отримав ножове поранення в голову.