Національне аерокосмічне агентство Сполучених Штатів Америки (NASA) опублікувало фото пляжів Багамських островів, які були зроблені з космосу. Знімки з'явилися на Instagram-сторінці NASA.

У коментарі до фото зазначено, що яскраві кольори Багам роблять острови і пляжі одними з найбільш впізнаваних місць нашої планети.

21 серпня дивовижні кадри зробив фахівець Європейського космічного агентства Лука Пармитано використовуючи фотокамеру яка розташована на супутнику.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Довідка: Багамські острови - архіпелаг в Атлантичному океані. Більше 700 коралових островів складають Багами. Острови відомі тим, що перебувають у величезної бар'єрного рифу коралів.

Місце називають "райським" з-за білих пляжів і дивно прозорої води. На Багамських островах знімали безліч голлівудських фільмів, наприклад, деякі частини Джеймса Бонда. Безліч туристів мріють побувати в цьому чудовому куточку природи.

Нагадаємо, NASA попереджає, що до нашої планети наближається гігантський астероїд, який за своїми розмірами перевершує єгипетську піраміду Хеопса.


Як повідомляв раніше Знай.uа в українському монастирі викопали стародавні скарби.


Також Знай.uа писав про те, що Puma і NASA випустила унікальні кросівки.