Після того як в Офісі президента України з'явилася картина з шаурмою, журналісти з'ясували які переваги в їжі у світових лідерів. Виявилося, на публіці багато не гребують фастфудом.

Порошенко: плов і пиріжки з м'ясом

У червні п'ятий президент Петро Порошенко потрапив на фото, на якому з сумним виразом обличчя їв плов. Сталося це на зустрічі з переселенцями з Криму. В цілому ж відомо, що він невибагливий у їжі, не їсть солодкого і живить особливу любов до пиріжків з м'ясом.

Обама: хот-доги, картопля фрі, попкорн і морозиво

Екс-президент США Барак Обама великий любитель фотографуватися з їжею. Його не один раз ловили за поїданням хот-догів на вулиці, під час баскетбольних матчів або просто на обідній перерві. Не гребував він і фастфудом — по душі Обамі були чізбургери, картопля фрі, а також попкорн. Особливу любов 44-й президент США живить до морозива. Цього пристрасті багато років. Перша робота у Барака була саме в магазині морозива — він розкладав його відвідувачам. Обама згадував: ця робота була не такою вже простою, і зачерпувати крижане морозиво цілий день було "брутально для зап'ясть".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зеленський: шаурма і їжа подружжя

Про своїх теплих почуттях до шаурмі президент Володимир Зеленський визнавався не один раз. У травні він з командою сфотографувався на заправці при поїданні близькосхідного страви, зазначивши:

"Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням".

Влітку він пригощав нею журналістів під час неформального спілкування. А пізніше зізнався: Київ у нього асоціюється саме з запахом шаурми у метро. І хоча днями в Офісі президента з'явився "портрет" шаурми, за словами дружини Олени, улюблена їжа гаранта — все, що вона приготує.

Трамп: бургери, стейки та кола

Змагатися в любові до "швидкої" їжі з президентом США Дональдом Трампом не може ніхто з його колег. У списку улюблених страв Трампа мафін з яйцем з "Макдоналдса", піца, чіпси, дієтична кола і стейки середньої прожарки.

Меркель: оселедець і шніцелі

Канцлер Німеччини Ангела Меркель не приховує своєї любові до риби, а німецькі ЗМІ зазначають, що її улюблена страва — маринована оселедець. Крім того, Меркель любить готувати картопляний суп, шніцелі і печеня з гуся, особливо на Різдво.

Нагадаємо, Зеленський розставив всі крапки над "і" щодо "відставки" Богдана: "Це був флешмоб".


Як повідомляв раніше Знай.uа, Сумська дала Зеленському порада року, стосується кожного українця: "Треба насаджувати".


Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".