У день 28 річниці незалежності України Володимир Зеленський під час зустрічі із журналістами прокоментував відставку глави Офісу Президента Андрія Богдана, назвавши її "внутрішнім флешмобом".

"Взагалі-то кожна людина не повинна триматися за своє крісло. І взагалі це був наш внутрішній флешмоб. Якщо кожен член нашої команди, якщо він не впорається з якоюсь завданням - не чекати від нього, нікого не умовляти, а готовий відразу піти у відставку, тому заздалегідь пише заяву, - я думаю, в цьому нічого страшного немає", - заявив Зеленський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час розмови з представниками преси в Івано-Франківську, Зеленський підтвердив, що заява Богдана про відставку у нього дійсно є.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Втім, одним цим документів справа не обмежується - заяву про відставку написали всі члени команди чинного президента.

Нагадаємо, Янукович з вінком явилися українцям в День Незалежності: Зеленський видав чорний жарт перед мільйонами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський рубає з плеча: український лідер звільнив свого радника Стефанчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Зеленського заметушились через Богдана: слуги народу мовчать, що відбувається.