Український лідер Володимир Зеленський спочатку прибрав з посади представника президента в Раді Руслана Стефанчука, а потім знову призначив його на ту ж саму посаду. Укази №601/2019, а також № 602/2019 від 19.08.2019 опублікували в мережі на офіційному сайті президента.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Звільнити Стефанчука Руслана Олексійовича з посади представника президента України у Верховній Раді України", - говориться в указі №601/2019.

В документі, який послідував за звільненним чоловіком, сказано наступне його призначення.

"Призначити Стефанчука Руслана Олексійовича представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)", - повідомляється в указі №602/2019.

Слід зазначити, що Стефанчук Руслан Олексійович - доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України, адвокат. Він закінчив Хмельницький інститут регіонального управління та права. У 2011-2013 роках Стефанчук завідував відділом в Інституті законодавства Верховної Ради.

Також 21 травня 2019 глава держави своїм указом призначив Стефанчука радником президента України - представником президента у Верховній Раді. 3 серпня нинішнього року представник політичної партії "Слуга народу" Разумков повідомляв про те, що в новій Раді Стефанчука залишать представником президента.

Нагадаємо, що Безсмертний озвучив причину свого звільнення Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Офісі президента не змогли оперативно надати копії заяв про відставку голови ВП Андрія Богдана та інших ключових фахівців.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський був змушений припинити фінансування всіх українських міст.