Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що партії "Слуга народу" "однозначно хотілося б взяти на себе одноосібну відповідальність".

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

При цьому Стефанчук розповів, що якщо партія не зможе набрати велику кількість голосів українців, буде розглядатись можливість об'єднання.

За його словами, партія "Слуга народу" згодна створити коаліційне об'єднання з іншими політичними силами, які сповідують подібні принципи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Для нас пріоритет не в прізвищах, фракціях, партіях і підходах, тому що ми ще не знаємо, хто буде в новому парламенті", - зазначив Стефанчук.

Варто нагадати, що представник глави держави у Верховній Раді України Руслан Стефанчук розповів, що Володимир Зеленський заявив, що готовий підписати законопроект з нормами про імпічмент "з задоволенням", в тому випадку, якщо він буде належної якості і пройде всі процедури.

Нагадаємо, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі виявив бажання повернутися в Україну до кінця цього тижня і, можливо, прибуде в країну вже в п'ятницю. "У Саакашвілі залишилися в Україні прихильники, продовжує функціонувати партія РНС, лідером якої він залишається і люди, які чекають від нього заклику до дії. Він приїде саме для мобілізації своїх сил перед виборами", - кажуть внутрішні джерела.

Як повідомляв "Знай.ua", 27 травня президент України Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом на окуповану територію Луганської області. Там глава держави відвідав позиції бійців ЗСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, що команда президента Володимира Зеленського підготувала законопроект про імпічмент глави України. Про це повідомив представник президента в парламенті Руслан Стефанчук. Він також уточнив, що готовий і законопроект про відкликання депутатів – як парламенту, так і місцевих рад, міських голів. За його словами, українці, які обирають депутатів, повинні мати право їх відкликати.