Стало відомо, що команда президента Володимира Зеленського підготувала законопроект про імпічмент глави України. Про це повідомив представник президента в парламенті Руслан Стефанчук.

"Законопроект про імпічмент у нас готовий. Ми вважаємо, що це повинна бути окрема комплексна процедура", - заявив Стефанчук.

Він також уточнив, що готовий і законопроект про відкликання депутатів – як парламенту, так і місцевих рад, міських голів. За його словами, українці, які обирають депутатів, повинні мати право їх відкликати.

Руслан Стефанчук

При цьому представник Зеленського не впевнений, чи варто подавати ці законопроекти до Верховної Ради, яка вважається недієздатною.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що вибори мера Києва можуть призначити раніше, ніж було заплановано.

Як повідомляв портал Знай.uа, артисти студії "Кварталу 95" дали настанову новообраному президенту України Володимиру Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що одним з можливих місць, де буде нова АП, команда Зеленського розглядає будівлю, де був передвиборний штаб слуги народу.