27 травня президент України Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом на окуповану територію Луганської області. Там глава держави відвідав позиції бійців ЗСУ у населених пунктах Станиця Луганська і Щасливе.

"Глава держави поспілкувався з бійцями побутових умовах, якості харчування, забезпечення технікою, житлом та соціальним пакетом, укомплектування підрозділів. В Станиці Луганській президент побував на передовій, зокрема на посту спостереження і бліндажах. Найближча позиція противника - 400 метрів", - сказано в повідомленні на сайті президента України.

Нагадаємо, у понеділок, 27 травня, на прес-коференції партії "Слуга народу" був представлений логотип.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський закликав народних депутатів у наступні два місяці не використовувати парламентську трибуну для особистого піару.

Також портал Знай.uа писав, що політична партія Зеленського отримала нового голову. Тепер партією керує Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще