Популярна блогерша Ангеліна Дубовская скалічила себе заради того, щоб на кілька сантиметрів зменшити свою талію. У гонитві за ідеальним тілом вона зважилася на небезпечну операцію з "авторської" методикою.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Блогерша захотіла зменшити собі талію на 6-10 сантиметрів і замість того, щоб навчиться азам правильного харчування і піти в зал, лягла під ніж хірурга, який зламав їй 4 ребра.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Операція по зменшенню талії. Минуло рівно 3 місяці як я добровільно зламала собі 4-та ребра. Ця операція, про яку я шкодую і визнаю свою помилку зробила даремно. Цей пост, як камінг-аут, писати не хочеться, але я вам обіцяла. Проходить операція під місцевою анестезією. Ви в розумі і свідомості, все розумієте. Лікар робить два розрізи на спині, надсікає інструментами 4 нижніх ребра і прям у вашому тулуб надломлюють їх. Тріск кісток чути, але він не відволікає)) Потім, переламані ребра фіксуються корсетом", - розповіла блогерша.

Дубровська розповіла, що операція сама по собі не складна і займає всього 30 хвилин. При цьому особливої болю від неї теж немає і їй довелося випити знеболююче всього 1 разів, а через годину після операції дівчина і зовсім вирушила пити вино за новеньку талію.

"За задумом: ребра повинні були зафіксуватися в корсеті за 2 місяці і зростися в новому положенні, зменшивши талію на 6-10 див. реальності: талія зменшилася на 1-2 см, хоча я сподівалась, вірила, молилась і каялася. На спині два шрами. Весь живіт, спина, боки в пролежнях від корсета (збільшуйте фото, не стисняйтесь 👆🏿 воно без фотошопу)", - розповідає дівчина.

Після операції їй довелося три місяці ходити в корсеті, який можна було знімати в добу не більше, ніж на 5 хвилин. При цьому блогерша зізналася, що він дуже натирав і доставляв дискомфорт. Спортом після операції також не можна займатися протягом 3 місяців.

"У деяких людей результат дійсно є, але це не мій випадок. Методика зовсім нова, запатентована недавно, ще, мабуть, не допрацьована", - зізнається вона.

При цьому лікар сам запропонував їй повернути гроші і доопрацювати методику до нового ногу. Однак тепер Дубровська не впевнена, що готова знову пройти крізь це пекло і зізнається, що краще витратить три місяці на спорт, ніж знову зробить на цей час корсет своїм членом сім'ї.

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" похвалилася важливим досягненням.

Як повідомляв Знай. ua, блогерша зворушила українців потужною мотивацією до успіху.

Також Знай. ua писав, що ведучу "Орла і Решки" звинуватили в плагіаті.