Земля знаходиться в небезпеці, прибульці за останній місяць почали занадто часто відвідувати Землю. Про це повідомляють космологи.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Катастрофу космічного масштабу зафіксував телеском Хаббл. Повідомляється, що величезну нейронну зірку і всі планети, які оберталися навколо неї поглинула Чорна діра.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, космологи переконані, що Чорна діра готова захопити планету смерті Нібіру. При цьому ще Стівен Хокінг описував використання крайніх меж чорної діри в якості прискорювача для об'єкта будь-якої маси.

Космологи ж стверджують, що прибульці з Нібіру здатні використовувати чорні діри для подорожі по космосу і при цьому не залишати своєї планети і не задіяти зайві ресурси.

Проте останнім часом щось змінилося і інопланетяни змушені тікати зі своєї планети, адже Чорна діра ось-ось повністю і безповоротно поглине їх планету.

Загрозу для планети смерті підтверджує ще й те, що прибульців занадто часто почали виявляти на Землі за останній місяць. Уфологи пояснюють це тим, що інопланетні жителі допустили фатальну помилку в розрахунках і тим самим прирекли свою планету на неминучу загибель.

Нагадаємо, хмари комарів з Нібіру готові знищити людство.

Як повідомляв Знай. ua, доісторичний монстр прибився до Криму, Нібіру більше ніхто не боїться.

Також Знай. ua писав, що Нібіру загинула, осколки планети-ката мчать прямо на голови мільярдам людей.