Прем'єра нового сезону проекту "Жіночий Квартал" відбудеться вже в останній день літа на "1+1". Зйомки за традицією проходили у травні в Туреччині під час щорічного фестивалю "Весело".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На відпочинку жінок з дітьми впізнати в натовпі легко. Вони – в парео. Взагалі парео – як прапор над підкореної територією. Символ того, що бастіон узятий, і поживитися тут більше нічим", - жартували актриси.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Глядачі побачать на екранах номери, де події розгортаються за барною стійкою, в кабінеті дієтолога і в самому гаремі, точніше навіть двох. А ось найгарячішим номером буде мініатюра, в якій чоловік і дружина приходять в ресторан з еротичною тематикою.

Для того, щоб зіграти в даній сцені одна з актрис "Жіночого Кварталу" Валерія Товстолес вийшла на сцену практично без одягу. Свою наготу вона прикривала тільки меню і посудом. Вона зізналася, що дуже хвилювалася перед номером.

"Так склалися обставини, що спочатку костюм для цього номер був іншим і не так реалістично виглядав, адже весь гумор був побудований саме на оголених офіціантів. Ми спробували придумати інший варіант костюма, а точніше його відсутність. У підсумку номер вийшов в рази смішніше і реалістичніше, коли ми з Валиком (актор Валентин Міхієнко) вийшли на сцену без одягу", - розповіла актриса.

Валерія зізналася, що в день зйомок у Туреччині було досить холодно, а під час денної репетиції навіть почався ураган.

"Але для мене було головним – щоб номер сподобався глядачам, і, судячи з реакції в залі, ми все зробили правильно", - розповіла вона.

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" порушила фантазію фанатів відвертим фото.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Кравець підірвала "Танці з зірками" пристрасним виступом.

Також Знай. ua писав, що дочка Кравець з "Квартал 95" креативно підтримала маму на "Танці з зірками".