Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Айвараса Абромавичуса генеральним директором держконцерну Укроборонпром. Таке рішення викликало неоднозначну реакцію українців.

Так, на своїй сторінці в Facebook Сергій Бондарчук опублікував відповідний указ Зеленського, іронічно зазначивши: "Як виглядає європейська політична культура. У конкурсі на керівника Укроборонпрому переміг організатор конкурсу".

Як виглядає європейська політична культура. В конкурсі на керівника Укроборонпрома переміг організатор конкурса)

Geplaatst door Сергій Бондарчук op Vrijdag 30 augustus 2019

"Призначити Абромавичуса Айвараса генеральним директором Державного концерну Укроборонпром", – позначено в тексті указу №641/2019г.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, раніше Зеленський визначився з кандидатом на пост прем'єра: хто займе місце Гройсмана.

Також Знай.uа писав, що таємний радник президента випхає Гройсмана з крісла.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Абромавічус з команди Зеленського показав, яке спадщина залишили "свинарчуки".