Міністерство оборони США буде наполягати на виділенні Україні військової допомоги на загальну суму в 200 мільйонів доларів. Все тому, що Пентагон має в цьому власний інтерес.

Таку думку висловив один з високопоставлених чиновників Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки.

За словами аналітика, якщо Вашингтон повністю схвалить план відповідної допомоги, оборонне відомство Штатів зможе розраховувати на додаткове фінансування з держбюджету.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Іншими словами, поділившись з ВСУ всього одним доларом, Пентагон отримає не менше сотні. На цьому тлі не варто говорити про яку-небудь благодійність з боку американського генералітету", - зазначив він.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пентагон
Пентагон

За словами У. Конноллі, не виключено, що питання про гроші для українських збройних сил буде вирішене найближчим часом.

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Департамент Пентагону розглянув пакет зовнішньої допомоги для української держави і підтримує його", - заявив експерт.

Трохи пізніше Конгрес США ухвалив рішення про виділення 250 мільйонів "зелених" на допомогу у сфері безпеки в Україні.

Підкомітет з питань оборони Комітету з асигнувань Палати представників Конгресу США затвердив законопроект "Про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2020 рік". Згідно із документом пропонується виділити ще 250 мільйонів доларів США на військову підтримку України.

Нагадаємо, Макрон нагодував Путіна ласощами просто з Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ангела Меркель заявила, що підтримує переговори між Зеленським і Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".