З'ясувалося, чим 19 серпня президент Франції Еммануель Макрон та його дружина Бріжит пригощали главу Кремля Володимира Путіна під час його візиту в літню резиденцію форт Брегансон, розташовану на Лазурному березі. Меню опублікували росЗМІ.

Так, президентська чета частувала гостя: артишоками, телятиною з гарніром з томатів і картоплі c соусом з оливок і анчоусів, а також сорбетом з чорних кримських помідорів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що страви доручили приготувати відомому в кулінарному світі "тризірковому" шеф-кухарю ресторану "Золота хвиля" в Сен-Тропе Арно Донкеле. За словами кухаря, на тарілках президенти нічого не залишили.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У свою чергу український журналіст Володимир Полуєв помітив кримські помідори в меню. У своєму Facebook він назвав потрапляння на стіл президента Франції продуктів з Криму "зрадой".

"Комерсант пише, що подружжя Макронів пригощало Путіна під час вечері крім іншого сорбетом з чорних кримських помідорів. Зрада прийшла, звідки не чекали. Вечеря з політичним присмаком", - написав журналіст.

При цьому користувачі соцмережі в коментарях пожартували, що помідори потрібно занести в "Миротворець".

Нагадаємо, що Макрон після зустрічі з Путіним написав про Росію комплементарний пост російською мовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Меркель вирішили напряму говорити з Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що Макрон і Трамп зустрінуться з Путіним за круглим столом на полях G-7.