З приходом вересня літні канікули закінчилися не тільки у школярів, а й у світі кінематографа - після довгого затишшя нас чекає цілий ряд гучних серіальних прем'єр. Звичайно, треба встигнути подивитися і то, на що не вистачало часу влітку, але дощових осінніх вечорів вистачить на все!

Ми підібрали для вас 11 найочікуваніших серіалів осені, на які варто звернути увагу в першу чергу.

11 найцікавіших серіалів осені

Американська історія жахів, 9 сезон. Дата виходу: 18, вересня

Цього разу серії будуть присвячені легендарним слешер 80-х: таким як "П'ятниця, 13-е", "Техаська різанина бензопилою" і ін. Сюжет нового сезону, який отримав назву "1984", буде розгортатися навколо групи підлітків, відпочиваючих в таборі "Редвуд". Їм належить боротьба з маніяком, який влаштував на них полювання. У 9 сезоні ми побачимо Емму Робертс, Гаса Кенуорті, Коди Ферна, Біллі Люрду та інших. А ось "старожил" серіалу Еван Пітерс вперше не взяв участі в зйомках "Американської історії жахів".

Розчарування, 2 частина 1 сезону. Дата виходу: 20 вересня

Стрімінговий сервіс Netflix робить не тільки класні серіали, а й мультсеріали. Один з них - "Розчарування" від творця "Сімпсонів" Метта Грейнінг. Цей мультик для дорослих розповідає про принцесу-алкоголічці Бін, її ельфа-компаньйона ельфів і демона люці, які живуть в середньовічному королівстві Дрімландія. "Розчарування" став одним з кращих мультсеріалів 2018 року і це цілком заслужено - приголомшливий гумор, красива картинка, інтригуючий сюжет. Все це зробило продовження "Розчарування" одним з найбільш очікуваних серіалів осені.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Корона, 3 сезон. Дата виходу: 17 листопад

"Корона" - це найдорожчий серіал сервісу Netflix. Ще б пак - він розповідає про життя королеви Єлизавети II, яка є самим долгоправящім монархом Великобританії. Перші 2 сезони були зосереджені на молодий Єлизаветі, її відносинах з чоловіком принцом Філіпом, її перші роки на троні. А ось 3 сезон "Корони" докладніше розповість про яскраву сестрі королеви - принцесі Маргарет. Вона часто компрометувала королівську сім'ю, вела себе зухвало і навіть була коханкою Міка Джаггера! До речі, її зіграє незрівнянна Хелена Бонем Картер, а саму Єлизавету II - оскароносна Олівія Колман. Навіть якщо ти не фанатеешь по королівської сім'ї, тобі варто подивитися цей серіал - він дуже красивий і справді цікавий. Тим більше, потрібно підготуватися до наступних сезонах - там покажуть принцесу Діану і навіть Меган Маркл!


Новий Папа (Молодий Папа, 2 сезон). Дата виходу: листопад

Якщо ти думаєш, що після закінчення "Ігри престолів" і "Чорнобиля" HBO дасть глядачам нудьгувати, то це не так. Уже в листопаді вийде другий сезон серіалу "Молодий Папа", який отримав назву "Новий Папа". Один з найбільш очікуваних серіалів осені розповідає історію про Папу Римського, якого священики обрали в надії маніпулювати у своїх інтересах. Але не тут-то було - молодий Папа швидко показав усім, де їх місце. Ще б пак, адже його грає харизматичний Джуд Лоу.

Рік і Морті, 4 сезон. Дата виходу: 17 листопада

Через два роки перерви на Cartoon Network повертається мультсеріал "Рік і Морті"! Нас чекає продовження пригод і космічних досліджень божевільного вченого Ріка і його невпевненого в собі онука Морті. За словами автора мультсеріалу, 4 сезон буде найкрутішим в історії "Ріка і Морті". Що ж, ми вже вважаємо дні!

Вікінги, 6 сезон. Дата виходу: листопад

Серіал "Вікінги" - це своєрідний погляд на історію Майкла Херста. Він заснований на скандинавських сагах про набіги вікінгів на англосаксонську Британію і Західно-Франкське королівство. Головний герой - король вікінгів Рагнар Лодброк (за легендами, він нащадок Одіна). Якщо ти скучили по "Грі престолів", "Вікінги" - цілком гідна заміна.

Містер Робот, 4 сезон. Дата виходу: 6 жовтень

Ще одним довгоочікуваним серіалом осені є фінальний сезон "Містера Робота". Ми нарешті дізнаємося, чим закінчиться історія Еліота Алдерсон - талановитого хакера, якому запропонували знищити величезну корпорацію, що управляє світом. Цей серіал варто дивитися хоча б заради Рамі Малека, який починав грати в "містере робот" маловідомим актором, а закінчує - маючи в своїй скарбничці такі престижні нагороди як Оскар, BAFTA, Супутник, Золотий Глобус і багато інших.

Надприродне , 15 сезон. Дата виходу: 10 жовтня

Якщо ти належиш до числа тих небагатьох витривалих сміливців, які до сих пір не закинули серіал "Сверх'ественное" (зазвичай його кидають на 9 сезоні), у нас хороші новини - він все-таки не перетвориться в "Санта-Барбару" і закінчиться на 15 сезоні. Нарешті брати Вінчестери раз і назавжди покінчать з усім світовим злом (а може і ні).

Політик. Дата виходу: 27 вересня

"Політик" - це чорна комедія від Netflix. Як відомо, Netflix неякісних продуктів не робить, тому "Політик" вже зайняв місце в списку найбільш очікуваних серіалів осені 2019. Він розповість про колишнього комедійного актора, який став політиком і прагне дістати якомога більше влади. По суті, серіал висміює сучасні політичні перегони - безглузді і нещадні. У головних ролях - Бен Платт і оскароносна Гвінет Пелтроу. А ще в серіалі з'явиться Барбара Стрейзанд!

Неймовірне. Дата виходу: 13, вересня

І у нас ще одна прем'єра від Netflix. "Неймовірне" - це історія 18-річної школярки Марі Адлер, яка заявила про зґвалтування, але її словам не повірили ні батьки, ні поліція. Восьмисерійний серіал заснований на статті "Неймовірна історія зґвалтування", а знімала його режисер українського походження Ліза Холоденко.

Сучасна любов. Дата виходу: 18 жовтень

"Сучасна любов" - це серіал-антологія, останнім часом творці серіалів дуже облюбували цей жанр. В основі серіалу - щотижнева колонка, яка виходить в New York Times. Творці обіцяють показати любов у великій кількості форм, в тому числі сексуальну, романтичну, сімейну, платонічну і любов до себе. У головній ролі - Енн Хетеуей.