Відомий український астролог Влад Росс розповів, яким знакам знакам Зодіаку буде прихильною доля вересня. Передає "Главред".

Так, за словами Росса, головні невдахи місяця - Риби.

"У цьому місяці Риби можуть зануритися в пучину хаосу: вони можуть підсісти на наркотики чи алкоголь. Це час, коли Риби можуть піти по темному шляху, керуючись жагою наживи. Тому на них чекають великі розчарування і зради. Рибам не можна сліпо довіряти нікому", - попередив експерт.

Крім того, згідно з гороскопом, несолодко буде Дівам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Їм категорично заборонено у вересні укладати важливі фінансові операції, оскільки партнерські проекти та угоди можуть призвести до розчарувань, смутку і великих втрат. Можуть проявитися руйнівні тенденції, які застануть Дів несподівано. І оскільки саме в Діві буде зберігатися складний аспект Марса до Венери, це буде час шлюборозлучних процесів. На Дів може чекати громадський осуд, невдоволення начальства ними, тому їм потрібно готуватися до складнощів у справах", - зазначив Росс.

Третім знаком Зодіаку, на якого чекає важкий вересень, буде Стрілець.

"Стрільцям категорично не можна їхати за кордон, у тому числі вирушати на заробітки в іншу країну. Краще з цими поїздками почекати, оскільки, наприклад, поїхавши на заробітки, вони можуть потрапити у руки до нечесних роботодавців, у результаті чого Стрільців просто кинуть. Переїзди і зміна місця проживання теж стануть вкрай несприятливими. Обережними потрібно бути з інвестиціями і купівлею нерухомості, оскільки всі ці операції можуть вийти Стрільцям боком. Стрільців можуть серйозно надурити і обікрасти у вересні ", - заявив Росс.

Четвірку невдах за знаком Зодіаку замикає Близнюки.

"Вони будуть кидатися, можуть раптово зірватися на заробітки за кордон, але всі ці спроби будуть марними і не виправдають їхніх очікувань. Близнюкам краще утриматися від таких поїздок і не ризикувати. Також вони можуть накликати на себе неприємні конфліктні ситуації через свої любовні пригоди, тому Близнюкам краще не зраджувати, тому що це легко може розкритися саме у вересні", - попередив Росс.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали головних невдах вересня по знаку Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астролог сказав, яким знакам Зодіаку пощастить розбагатіти у вересні.