Алкоголізм - дуже поширена проблема в нашій країні. Але родичі алкоголіків зазвичай не готові до такого і не знають як себе правильно вести. Як кинути пити, чи йти до психіатра, що говорити алкоголіку? Виникає дуже багато питань. Крута анімація "Как я спасал свою любимую от алкозависимости" допоможе знайти вихід навіть із найгіршої ситуації.

"Привіт! Мене звати Ваня. У всіх пар бувають якісь недорозуміння і проблеми, кі можна вирішити. Хочу з вами поділитися своєю історією про проблеми з алкоголем в моїй родині", - такими словами починається анімація із позначкою 13+.

У відеоролику описується, як пара закоханих Ваня і Ліза впоралися з проблемою алкоголізму.

Ваня із анімації розповів історію, що його дівчина часто почала ходити з подругами до нічних клубів і поверталась звідти п’яна, як чіп. Хлопець працює фотографом. І його робочий день починається о 6 ранку і закінчується о 22 вечора. Тобто разом із дівчиною проводити час вони могли або пізно ввечері, або вночі, або на вихідних. Швидше всього це стало причиною, чому Ліза почала часто гуляти із подругами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Чого ти так багато п’єш"? - спитав Ваня.

"Тому що мені весело в крутій компанії", - відповіла Ліза.

І коли хлопець попросив пити менше, дівчина типічно відповіла "роблю, що хочу".

Рішення проблеми виявилось простим - хлопець почав приділяти більше часу дівчині. Вони проводили разом чудові дні, але вона все одно продовжувала.

Після пограбування у нічному клубі Ліза прийшла додому вся у сльозах. І Ваня просто збожеволів від злості, що не пішов із нею. Ця ситуація навчила його, що працювати треба, але й потрібно приділяти час рідним і близьким людям, аби не втратити з ними ниточку зв’язку.

Нагадаємо, чому люди страждають від алкоголізму: вчені назвали головну причину, ви дуже здивуєтеся.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Алкоголь і сигарети: крім ціни влада приготувала ще один сюрприз.

Також Знай.ua" писав про те, що 5 простих способів залишатися тверезим.