В опублікованій 350 років тому поемі Джона Мільтона "Втрачений рай" співробітники Університеті Тафтса в США виявили та розшифрували таємне послання всередині тексту - акровірш.

Акровірш виявився присвяченим гріхопадінню перших людей, а друга його частина - падшому ангелу Сатані. Про це повідомляє видання Хвиля.

Фахівці заявили, що акростих містить в собі попередження для людей про те, що має статися. Судячи зі слів спеціалістів, що працювали над поемою, змій насправді має злі наміри, незважаючи на його намагання виглядати добрим.

Адам і Єва

В результаті це неодмінно призведе до трагедії – вигнання людства з раю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Приховане послання знайшли на сторінках книги, де Сатана вмовляє Єву скуштувати заборонений плід, а вона – переконує Адама зробити те саме.

Перші літери тексту утворюють "FFAALLAF". Фахівці інтерпретували це, як подвійне fall ("падіння"), яке читається зверху вниз, а третє fall навпаки читається знизу вгору.

Відповідно, вони зробили висновок, що перша половина акровірша символізує падіння Адама і Єви, а друга відноситься до самого Сатани.

Нагадаємо, раніше стали відомі таємниці ставки "Вервольф", який сюрприз залишив Гітлер

Як повідомляв портал "Знай.ua", фермери знайшли несподіване застосування дронам

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо з кого насправді списав казкар образ Русалоньки