У житті кожної поважаючої себе жінки має бути місце для глибокого, непідробного і сильного страждання. Головне - навчитися переживати його стоїчно. Як виявилося, це під силу не кожній. Все залежить від того, як зійшлися зірки в день її народження.

Рак

Представники цього знака звикли страждати мовчки, щоб ніхто не бачив, але всі зрозуміли. Вони ходять по будинку з очима на мокрому місці, але ніякими тортурами з них не можна вибити відповідь на питання "Що сталося?!" Тому що якщо відповісти, що сталося, доведеться перервати на найцікавішому місці внутрішнє кіно про апокаліпсис. А кіно це з хеппі-ендом, просто вона поки ще не додивилася.

Риби

Риби люблять страждати естетично. Графиня зміненим обличчям біжить до ставка, о, так. Біжить топитися, зрозуміло, тому що ТАК страждати — вище її сил. Головне, щоб біля ставка в цей момент не виявилося якої-небудь Діви, яка обов'язково скаже: "Що ж ви так убиваєтесь? Ви ж так не вб'єтесь!"

Скорпіони

Ті, хто народилися під цим знаком Зодіаку і зовсім не страждають. І в цьому полягає основна проблема. Тому що Скорпіони все-таки живі люди (ми самі в шоці, але це правда), і не реагувати на навколишній світ вони не в силах. Тому замість страждань вони сердяться.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Телець

Телець страждає масштабно. Всі — ви чуєте?! — все повинні знати про те, як їй погано. А якщо страждаючому Тельцю спробувати дати слушну пораду, то "хто вас взагалі питав, що ви лізете не в свою справу, тупиці". А якщо нічого не написати, то вас самих запишуть. У смертельні вороги. Тому що ви байдужа сволота.

Козеріг

Вони страждають стоїчно і діяльно, з думкою: "Ну, ок. Візьмемо і це. Що, цікаво, з цього можна витягти?" У підсумку Козеріг отримує не тільки життєвий досвід, але ще і чарівний пендель. У сенсі — прихований раніше внутрішній ресурс.

Близнюки

Вони страждають багатослівно, барвисто і нецензурно. Близнюки постійно ведуть захоплюючий діалог з усіма своїми внутрішніми субособистостями, і страждання в цій картині світу не змінюють практично нічого. Але якщо ви раптом бачите панночку-Близнюка, що страждає — краще зупиніться і послухайте. Участь вона не оцінить, зате дізнаєтесь багато нових слів.

Лев

Левиці просто не можуть дозволити собі страждати. Страждання — це для простих смертних, а вона - королева. А королеви, як відомо, не тільки не пукають, але і не плачуть. Але, оскільки Левиця все-таки жива людина (а не містична сутність, як Скорпіон, наприклад), страждати їй доводиться.

Овен

Овни страждають замкнуто. Йдуть в себе і зачиняють за собою двері на чотири засува. І в цей момент найважливіше — ні в якому разі не намагатися стукати. Тому що дівчина-Овен приймає страждання, як виклик, і в цей момент у неї всередині розгорається смертельна сутичка, кривавий бій з тінню.

Терези

Терези страждають зі смаком. Панночка-Терези— фаталістка, і вона щиро вірить: удар долі в лоб означає, що не подіяли її стусани під зад. Терези не можуть спокійно жити, не зрівноваживши зло з добром. Страждання — зло? Зло. Отже, потрібно якомога швидше зробити собі що-небудь приємне. Ну, хоча б поїсти. А можна ще напитися в хорошій компанії. І подарувати собі що-небудь непотрібне, але прекрасне, бо коли ще, якщо не зараз, так?

Водолій

Водолії ненавидять страждання. Водолію простіше вмерти, ніж страждати. А тому саме це вона і робить: окидає прощальним поглядом все те, що принесло їй такі страждання, тихенько зітхає і нічого не кажучи, йде за диван. "Вмирати".

Стрілець

Стрільці страждають підло. Ні, це правда. У всіх інших випадках Стрільці — саме благородство, сама відвага і кращий друг всіх дітей, але ось страждання вибивають Стрільця з колії. І тоді нещасна дівчина-Стрілець кличе до себе всіх своїх подруг, обіцяючи їм смачні коктейлі і нестримні веселощі. І не бреше.

Діва

Діва страждає, як сова. Надувається і кліпає очима. При цьому нікому не зрозуміло — то вона страждає зараз, то вона завжди така, бо чорт його розбере, цю дивну птицю. Відкриваємо секрет: Діва страждає завжди. В режимі 24/7.

Козеріг

Козероги страждають смиренно. І діяльно. Козеріг ніколи не думає: «За що мені це!» Козеріг думає: «Ну, ок. Візьмемо і це. Що, цікаво, з цього можна зробити?» Корисного, зрозуміло. І, уявіть собі, витягує. І не тільки життєвий досвід і урок на майбутнє. Так будь-який дурень може. Козеріг отримає ще й чарівний пендель. У сенсі — прихований перш внутрішній ресурс.
Як повідомляв Знай.uа, синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені.
Також Знай.uа писав, що вплине на курс долара протягом осені?
Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей.