Гороскоп на 23 вересня Овен

В цей день у Овнів з'явиться можливість отримати сильну підтримку від ділових партнерів. Для рідних ваш добробут стане предметом радості і гордості.

Гороскоп на 23 вересня Телець

23 вересня до кожного питання Тельці будуть підходити раціонально. Спершу ви подумаєте, а потім вже приймете вірне рішення. Тому всі ваші проекти закінчуються успіхом.

Гороскоп на 23 вересня Близнюки

В цей день Близнюки можуть спровокувати неприємний інцидент. Також не виключені і травми, тому варто обережно поводитися з колючими предметами в будинку.

Гороскоп на 23 вересня Рак

23 вересня зірки попереджають, що Раки можуть несподівано посприяти конфлікту на роботі. Важливо знати, що з'ясування відносин тільки послабить вашу енергетику.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп на 23 вересня Лев

В цей день удача буде на вашому боці. Ви зможете отримати те, про що давно мріяли, а ризик буде, швидше за все, виправданим. Інтенсивно просувайте свої ідеї на роботі.

Гороскоп на 23 вересня Діва

23 вересня астрологи рекомендують перенести відповідальні заходи на інший день. Остерігайтеся неприємностей у дорозі і конфліктів з партнерами по бізнесу.

Гороскоп на 23 вересня Терези

В цей день відбудуться події, які стануть результатом докладених вами зусиль або поставлять крапку в якій-небудь справі. Не забувайте вчасно віддавати борги.

Гороскоп на 23 вересня Скорпіон

У понеділок не варто намагатися хитрувати. Ваша мрія буде маячити на горизонті, але здійснити її ви зможете тільки власною працею, завзятою і інтенсивною.

Гороскоп на 23 вересня Стрілець

В цей день зірки радять вам спробувати себе в нових сферах. Оригінальність зіграє вам на руку і дасть можливість отримати несподіване зізнання від близької людини.

Гороскоп на 23 вересня Козеріг

23 вересня зірки радять вам спиратися на авторитет і зв'язки. Це допоможе досягти поставлених цілей. Крім того, тримайте конкурентів на відстані витягнутої руки.

Гороскоп на 23 вересня Водолій

В цей день варто зробити ставку на особисті досягнення. Ні в якому разі не прибіднюйтеся, цінуйте себе гідно. У спілкуванні з малознайомими людьми проявляйте дипломатичність.

Гороскоп на 23 вересня Риби

У понеділок збити вас з ритму може хіба що хронічна втома. Рекомендується відпочинок, щоб набратися сил на важкий робочий тиждень. У вашій родині як ніколи панує гармонія.