В Кенії фотографу вдалося зберегти унікальну малу зебру. Особливість цього малюка і відмінність від інших полягає в тому, що на ньому немає жодної смужки, тільки леопардові плями.

Дивовижну тварину вдалося сфотографувати гіду місцевого національного парку Масаї-Мара в Кенії. Маленька зебра привернула увагу працівників та відвідувачів національного парку тим, що в її забарвленні немає жодної смужки, які характерні для даного виду.

На момент зйомки фотографій маленькому зебрі всього тиждень. Він ще досить слабкий і не відходив від своєї мами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Він мав шерсть коричневого кольору, на якій красувалися білі плями. Співробітники парку і вчені схиляються до думки, що малюк зебри міг отримати незвичайне забарвлення в результаті генетичної мутації.

До такого результату міг призвести надлишок меланіну в організмі. Велика кількість пігменту не дозволило білим смугам утворитися на маленькій зебрі.

Нагадаємо, львів'яни подарують черепахам друге життя.

Як повідомляв Знай. ua, вінницький бурий любитель меду переїхав в Одесу.

Також Знай. ua писав, що по Харкову розгулює зебра, діти в небезпеці.