Безумовно, 2018 рік був сповнений серйозних подій для світу, але було і над чим посміятися. Складено хіт-парад найбільш цікавих і курйозних міжнародних новин за рік. Пише BBC.

Найдурніші злодії за рік

Перше місце отримали злодії, які намагалися пограбувати магазин у Бельгії. Власник сказав їм, що зараз грошей у касі немає, але вони можуть прийти пізніше. Бельгійці повернулися прямо в руки копам, такої дурниці ніхто не очікував.

Друге місце зайняв американець, який намагався пограбувати магазин, але втратив штани і пістолет.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Найсміливіші тварини року

Перше місце в цьому топі займає хоробрий єнот, який заліз на 23-поверхова будівля в США.

Друге місце зайняв слабочуючих і напівсліпий пес Макс, який протягом 16 годин оберігав свою маленьку господиню, що втекла з дому. Собаці присвоїли титул "Почесний поліцейський пес".

Трамп року

Фотограф Джеско Дензел зробив фото, яке ідеально передає атмосферу "Великої сімки". Воно спровокувало появу купи фотожаб.

Художник Енді Томас намалював картину "Клуб республіканців", яка тепер висить у Білому домі. Користувачам здалося, що голова Трампа прикріплена до іншого тіла.

Фейкові тварини року

Перше місце посів студент, який засумнівався, ця зебра в зоопарку Каїра справжня, звернувши увагу на те, що вона більше схожа на осла.

Друге місце займає Марсіо Кабрала, що отримав премію за знімок мертвого мурахоїда на конкурсі дикої природи. Фотографію дискваліфікували, коли вчені з'ясували, що це опудало.

Помилки року

Всім жителям Гавайських островів відправили повідомлення про те, що їм потрібно негайно ховатися у сховище, тому що на них рухається балістична ракета. Зрозуміло, що повідомлення викликало паніку.

Друге місце займає авіакомпанії Cathay Pacific, яка написала свою назву на своєму ж літаку з помилкою - "Cathay Paciic".

Нагадаємо, мальчик встановив під ялинкою камеру, щоб зняти Санту, те, що потрапило в кадр, не вкладається в голові.

Раніше Знай.ua повідомляв, дружина колишнього поліцейського розповіла, що не варто робити під час арешту.

Також Знай.ua писав, 25 фотографій тварин-альбіносів, зачаровують своїм зовнішнім виглядом.