У привидів можна вірити чи ні - особиста справа кожного, але часто в нашому житті з'являються реальні знаки їх існування. Один з таких випадків спробують розплутати 25 вересня о 19:00 і 20:00 на СТБ вийдуть два прем'єрних випуску містичного реаліті "Слідство ведуть екстрасенси".

Вже в першій серії Хаял Алекперов і Яна Пасынкова спробують з'ясувати, з якої причини загинула молода мама Юлія на очах у свого сина, і чому її привид тепер просить ясновидців врятувати дитину.

Після виснажливого розслідування у Бердичеві Хаял Алекперов побачить привид дівчини, який просив про допомогу – врятувати сина.

"Я не міг відірвати очей від духу цієї жінки. Адже вона, як дві краплі води була схожа на мою першу любов, – визнається екстрасенс. – Вона каже, що таємниця у відкритій труні!"

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виявиться, що блакитноока красуня Юля трагічно померла від нападу невідомого на очах у свого 7-річного сина, чоловіка та його сестри.

"Боже, це страшно згадувати. Її трусило, кидало, вона очі закатувала. Ніби напад стався", – згадує Світлана, сестра чоловіка Юлії.

Також, за словами жінки, в той день вона разом зі своїм чоловіком прийшла до племінника, щоб провідати його після новорічних свят. Всі родичі спілкувалися на кухні. І раптом Юля сказала, що їй стало погано і вийшла в туалет.

Світлана каже, що напад Юлі був схожий на епілепсію. Але син Юлі – Давид – думає, що мама досі жива. Рідні повідомили йому, що жінку просто забрали в лікарню.

Рідні зізнаються, що після смерті молодої жінки в квартирі почали відбуватися дивні речі: зупиняються годинники, самі по собі відкриваються вікна… Що ж насправді сталося, зможемо дізнатися у новому випуску програми.

Як відомо, привид - в традиційних уявленнях душа або дух померлої людини, або міфічної істоти, які проявляються у видимій або іншій формі в реальному житті (від невидимого і невідчутного присутності до практично реалістичних спостережень). Навмисні спроби зв'язатися з духом померлого називаються спіритичним сеансом або, в більш вузькому сенсі, некромантією.

Привид
Привид

Віра в духів і привидів (анімізм) широко поширена серед людства: вона присутня в культурі практично всіх народів [3] і сходить, очевидно, до поклоніння духам померлих предків. Також у багатьох релігіях існують спеціальні обряди і традиції поховання, що проводяться з метою заспокоєння душ померлих. Поняття також пов'язано з культом предків.

Привид
Привид

Хоча в більшості випадків привидами називають душі померлих людей, існує безліч повір'їв і легенд про привидів тварин, кораблів, літаків, цілих армій і міст

Нагадаємо, фанати серіалу "Кріпосна" розбавили флешмоб мемами.

Як повідомляв Знай.uа, хвору на рак Заворотнюк охороняють силовики.

Також Знай.uа писав, що помер легендарний продюсер "Сімпсонів" і "Ріка і Морті".