Еротичний гороскоп на 26 вересня Овен

Будьте обережні, сьогодні в партнері може прокинутися тваринна пристрасть. Хоча якщо вам подобаються подряпини і укуси, то можете і самі відплатити йому тим же.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Телець

Тельці сьогодні можуть переплутати дружбу з пристрастю та навіть накинутися на старого друга. Хоча б сьогодні постарайтеся не ризикувати.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Близнюки

Зірки радять вам не бути егоїстами і подумати більше про задоволення партнера. Тоді і самі відчуєте незвичайну блаженство.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Рак

Планети стоять в ідеальному положенні для експериментів у Раків. Традиційні ласки вже приїлися і вам, і вашому партнерові.

Гороскоп на вересень

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Еротичний гороскоп на 26 вересня Лев

Вас сьогодні чекає дуже важкий день. З вас вичавлять всі соки і в фізичному, і в моральному плані. Чекайте частого і виснажливого сексу.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Діва

Ваш секс сьогодні буде схожий на гру, почнеться з легких жартів і лоскоту, а закінчиться пристрасними обіймами. День буде просто чудовим.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Терези

Ви так уважні до інших, що деяким можете навіть закрутити голову. За таке миле відношення вони готові всього себе віддати до ваших ніг.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Скорпіон

Самим чудовим для вас буде секс десь високо: на даху, на горищі або на другому поверсі двох'ярусного ліжка. Тільки постарайтеся не впасти.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Стрілець

Стрільцям сьогодні захочеться змінити розташування речей у будинку і себе в сексі. Може і ліжко вам насправді не потрібне, а тільки купа подушок і ковдр.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Козеріг

Зірки радять Козерогам піти сьогодні на танці чи на концерт, головне, щоб був ритм. Це підніме ваше сексуальне бажання і допоможе знайти того, хто б його задовольнив.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Водолій

Вам доведеться сьогодні вирішувати за партнера його проблеми в звичайному житті і в інтимному. Якщо ви цього не робитимете, то найближчим часом сексу вам взагалі не бачити.

Еротичний гороскоп на 26 вересня Риби

Постарайтеся не експериментувати з різними гелями і засобами контрацепції. Нових відчуттів це не принесе, а от свербіж зіпсує все.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.