Собака, якого викинули на вулицю власники, відтепер буде служити в Нацгвардії на Львівщині.

Про щасливе продовження сумної історії пса Томі розповіли в прес-службі Національної гвардії України у Facebook.

Сьогодні німецька вівчарка Томі – службовий пес, який буде щоденно тренуватись та вивчати ази розшукової роботи у 2 Галицькій бригаді Нацгвардії України. Та ще зовсім недавно його доля не була такою радісною. Власники покинули бідну тварину, прив’язавши пса глибоко в кущах до дерева, у одному з районів Львова. Це сталося у серпні цього року.

"Собаку, що агресивно лаяла та нікого до себе не підпускала, знайшли волонтери. Але вівчарка була настільки злою, що люди боялись до нього наблизитись. Прийняли рішення викликати представників Львівського комунального підприємства Лев", - розповіли в Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представники організації, яка опікуються тваринами, що втратили дім, або яким потрібна медична допомога, привезли собаку до свого закладу, нагодували, вакцинували та почали шукати власників через соцмережі, розмістивши оголошення разом із фото.

Гвардійці побачили пост у соціальних мережах про німецьку вівчарку Томі та прийняли рішення – такий красень має працювати за покликанням.

Тепер Томі має власника - ним став старший солдат Павло Слащов - професійний кінолог, і це вже не перша собака, з якою йому доведеться працювати.

Томі, за словами Слащова, дуже відданий та щирий пес, просто йому потрібно більше уваги та трішки попрацювати з ним.

"Вівчарці 2 роки, дресируванню піддається, має ветеринарний паспорт та усі необхідні щеплення. Ми поладнали з перших хвилин. Впевнений, що все у нас з Томі буде добре", - запевнив старший солдат.

Нагадаємо, 25-й член екіпажу пес Джессі зустрівся зі звільненими моряками

Як повідомляв портал Знай.ua, пес Джессі боронив українських моряків під час захоплення.

Також Знай.ua писав, вірний член екіпажу "Яни Капу" пес Джессі повернувся додому.