Додаток Gradient дозволяє визначити, на яку знаменитість схожа людина. Достатньо просто завантажити своє фото - і все, додаток запропонує, на кого ви можете бути схожі. Ось тільки ніхто не забороняв завантажувати не свої фото! У ЗМІ вирішили з'ясувати, на кого схожі українські політики, а результат дивує і смішить.

Володимир Зеленський, президент України, як здалося додатку, схожий на британську актрису Одрі Хепберн. Швидше за все, таке непорозуміння вийшло завдяки пронизливому погляду і виразним рисами обличчя Зеленського.

Наступна спроба теж не увінчалася успіхом - додаток порахував, що Зеленський схожий на Мадонну.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олексію Гончаруку, прем'єр-міністру, пощастило більше - додаток розгледів в ньому Леонардо Ді Капріо. Квадратна форма обличчя і борідка, швидше за все, в схожості зіграли не останню роль.

Андрій Богдан, голова ОП, виявився схожим на прославленого англійського футболіста Уейна Руні. У формі обличчя і правда проглядається щось схоже.

Дмитро Разумков, голова Верховної Ради, був визнаний додатком схожим на Деніела Редкліффа - актора, який виконував роль Гаррі Поттера. Він навіть потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найбільш високооплачуваний актор.

Арсен Аваков виявився схожий на іншого актора поттеріани - Руперта Грінта, який грав кращого друга Гаррі Поттера, рудого Рона Візлі. Ми не зрозуміли, чим вони схожі, але додаток розсудив саме так.

Петро Порошенко, як вирахував Gradient, схожий на Орландо Блума - красеня з "Піратів Карибського моря" і "Володаря кілець". Можливо, якби Порошенко був молодший і худіше, то подібність була б більш наочною. Ну, і якщо б екс-президент забрав палець у рота - Блум своєї посмішки не соромиться.

Володимир Гройсман, екс-прем'єр-міністр України, схожий на Тоні Крооса, півзахисника "Реал Мадрид".

Святослав Вакарчук, лідер партії "Голос", за версією програми, схожий на Єгора Кріда, російського співака. Схожість у них точно є - вони обидва популярні серед молоді.

Віталій Кличко, мер Києва, двійник Елайджі Вуда - актора, який зіграв хоббіта Фродо Беггінса з "Володаря кілець".

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, як визначив Gradient, схожий на американську акторку і співачку Анну Кендрік. Програма додала Ляшко хіба що обсягу в волоссі і прикраси.

Юлія Тимошенко, лідер "Батьківщини", за версією програми, копія Емми Стоун - американської актриси, яка зіграла в "Ла-Ла-Ленді" і "Фаворитці".

Нагадаємо, раніше як видеомаркетинг допоможе заробити українцям.

Також Знай.uа писав, що екстремали ризикнули життям заради цих фантастичних фото з усього світу: за це їм загрожує в'язниця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв ghо осіннє селфи для Instagram, якому позаздрить кожен: як зробити ідеальні кадри, поради фотографів.