Загальна тенденція така, що року в рік люди все менше читають. Звісно, є винятки, але для людей стало простіше переглянути коротке відео, ніж прочитати статтю. На жаль, люди досить ліниві і багато бізнес-ідей виграли саме завдяки ліні. Наприклад, доставка їжі, різні додатки, які полегшують життя.

Так само і відео – воно значно економить наш час, тому що переглядати відеоролики можна під час заняття будь-якими буденними справами.

Наступні покоління зовсім не будуть читати

Ще одна різниця: хоча і в текст можна вкласти багато, та в ньому не відобразиш емоцію в тій мірі, в якій це можна зробити у відео. Можна багато чого розповісти безліч разів, але набагато ефектніше та результативніше буде це показати.

Більше того, зараз у соціальних мережах активно займаються монетизацією відеоконтенту. Існує припущення, що наступні покоління зовсім не будуть читати. Як би там не було, та майбутнє виключно за відео.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Майбутнє виключно за відео

Зазначається, що рівень довіри людей до відео набагато вищий, ніж до тексту. У разі, якщо немає змоги самому зайнятися цим, то завжди є можливість підключити спеціалістів для створення відео.

Відео буде існувати в різних форматах, наприклад, анімаційне. Та у будь-якому вигляді відео однозначно працює і його ігнорувати не варто.

Нагадаємо, раніше назвали 5 професій майбутнього, як отримати шанс заробляти більше за Стіва Джобса

Як повідомляв портал "Знай.ua", зістарого конструктору можна створити безліч цікавих деталей інтер’єру

Також "Знай.ua" писав, що міфи про влогерів та креаторів нарешті спростували