Якщо думаєте, що в майбутньому будуть потрібні лише програмісти та HR-менеджери, то ви будете сильно здивовані, почувши про професії майбутнього.

Уже скоро популярними стануть деякі досить дивні та незвичні для нас професії. Ось ТОП-5 напрямків, на які варто звернути увагу, обираючи спеціальність на майбутнє.

  1. Консультант з лікування залежних від контенту для дорослих. Поки не зовсім зрозуміло, як працівники цієї професії будуть знаходити тих, хто є залежним від такого роду відео, та все ж дана проблема буде лікуватись на професійному рівні. Час покаже, чи за «любителями ізюминки» будуть слідкувати, чи все-таки чекатимуть, коли до них звернуться.
  2. Консультант з лікування від цифрової залежності. Варто сказати, що це досить очікуваний напрямок. Тому, хто не випускає з рук свої гаджети – такий спеціаліст буде дуже необхідним. На даний час фактично всі функції консультанта з лікування цифрової залежності виконує психолог.
  3. Консультант по приватності. Такий спеціаліст стане скоро потрібним, оскільки теперішнє покоління зараз дуже любить виставляти своє життя на показ, але прийде час коли захочеться спокою та конфіденційності у житті. Як тільки ви захочете жити спокійним життям – на допомогу прийде консультант з приватності. Він захистить від хакерів та зробить все можливе, щоб ваше особисте залишалося тайною для інших людей. З ним ваші фото ніколи не потраплять до рук зловмисників.
  4. Консультант з культурних навиків. Чим більше комп’ютерні технології заповнюють світ, тим менше люди спілкуються в реальності. Все це робить нас замкнутими і закритими. Відповідно, ми стрімку втрачаємо культуру спілкування. В цій ситуації необхідним стане консультант з культурних навиків, який навчить спілкуванню з людьми.
  5. Консультант з продуктивності. Такий спеціаліст розкаже, як і на що витрачати власний час. Він допоможе просунутися по кар’єрній драбині та вирішить всі найскладніші питання щодо продуктивності. З його допомогою швидко будуть вирішуватися найважливіші справи.

Нагадаємо, раніше проект Ukraїner презентував неймовірне відео з висоти пташиного польоту

Як повідомляв портал "Знай.ua", опубліковані унікальні фото дерев-довгожителів

Також "Знай.ua" писав, що співробітники космічного агентства повідомляють про нове відкриття на Марсі

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще