Мабуть у кожного є захована коробка із багатьма деталями від старого конструктора LEGO, яким вже давно не граються діти. І мало хто думає про те, що із цього конструктора можна зробити багато креативних виробів, давши йому нове життя.

Наприклад, з конструктору можна створити безліч цікавих деталей інтер’єру. Яскравий улюблений конструктор, який так радував в дитинстві, стане в нагоді і зараз.

Магніт з LEGO

Магніт із LEGO

До окремих деталей конструктору потрібно приклеїти невеликі магнітики, якими можна буде прикріплювати до холодильника фотографії, малюнки, нагадування. Виглядає яскраво та весело. Особливо якщо використовувати різнокольорові кубики LEGO.

Тримач для дротів

Органайзер для проводів виготовити дуже просто: варто лише приклеїти фігурку до краю стола і "вручити" їй у руки дроти. Діаметр рук фігурок LEGO ідеально підходить для більшості кабелів.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тримач для дротів з LEGO

Кріплення для знімних деталей

Маленькі знімні деталі, як от кришка від фотоапарата дуже часто губляться. Вирішити цю проблему можна, приклеївши до кришки фотоапарату деталь LEGO, а другу деталь – до чехла. Таким чином можна надійно закріпити кришку.

Барна стійка з LEGO

Барна стійка

Оригінальну домашню барну стійку можна зробити із LEGO. Комбінацію кубиків потрібно надійно приклеїти один до одного. Можна скласти будь-який розмір та узор стійки і таким чином освіжити інтер’єр кухні.

Нагадаємо, раніше прибульці з Нібіру готуються до вторгнення на Землю та знищення людства

Як повідомляв портал "Знай.ua", розповіли чим відрізняються мафіозні клани Сицілії та Якудза

Також "Знай.ua" писав, що глобальне потепління стартувало з Антарктиди: загадкове явище загрожує людям і тваринам