Як відомо, у кожного з нас є своє власне розуміння краси. Щоправда, ніхто не скасовував загальноприйняті стандарти, які диктують відомі журнали та дизайнери.

Слід зазначити, що ці стандарти так званої краси за останні сорок років сильно змінилися. Якщо раніше великі сідниці вважалися не красивими, то зараз знайдеться багато охочих цьому заперечити.

Щоправда, дівчата, які були сексуальними в 70-ті, і зараз могли б приковувати погляди чоловіків. Ось, кілька знімків тогочасних красунь.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що на італійському талант-шоу суддів і глядачів вразила 70-річна учасниця по імені Томоко, яка народилася в Японії і переїхала жити до Італії. Жінка вийшла на сцену в традиційному кімоно, і глядачі припускали, що, можливо, вона виконає японський танець або вірші. Але все виявилося куди цікавіше!

Раніше Знай.ua розповідав, що до Києва привезли людські тіла без шкіри - Body Worlds шокує та захоплює!

Також Знай.ua писав, що виставка Ґунтера фон Гаґенса заснована на програмі пожертвувань тіл.