Талант-шоу вже багато років мають небувалу популярність по всьому світу - люди з задоволенням їх дивляться і приймають участь. Учасниками стають люди різного віку, національності, росту і ваги і дивують інших своїми талантами.

На італійському талант-шоу суддів і глядачів вразила 70-річна учасниця по імені Томоко, яка народилася в Японії і переїхала жити до Італії. Жінка вийшла на сцену в традиційному кімоно, і глядачі припускали, що, можливо, вона виконає японський танець або вірші. Але все виявилося куди цікавіше!

Томоко скинула халат, поставши перед глядачами в роздільному купальному костюмі і почала виконувати стрип-пластику на пілоні. Здібності жінки вразили і суддів, і глядачів - їй аплодували стоячи. Томоко професійно показала навички і приймала такі пози, які під силу не кожній молодій танцівниці.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Судді захопилися пластикою Томоко, її розкішним танцем і тим, що, незважаючи на свої роки, вона перебуває в зовсім прекрасній формі.

Нагадаємо, раніше "Х-фактор" готує сюрпризи українцям: учень Іво Бобула і син переможниці "Україна має талант" підкорять сцену.

Також Знай.uа писав, що Олена Кравець з Кварталу 95 вразила українською красою, неможливо відвести погляд: "Шкода, що обмежує...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кароль спровокувала гучний скандал патріотичною піснею, росіяни обурюються: "Україна – це ти".